Slovenski luksuzni ovitki CalypsoCase

Anja Mrevlje 02.10.2017
CalypsoCase

Nova pametna telefona iPhone X in iPhone 8 prinašata novost, sprednje in zadnje steklo. To pomeni dvakrat več stekla in dvakrat več razlogov za luksuzni etui CalypsoCase, ki je narejen v Sloveniji.

Luksuzni etui CalypsoCase je narejen iz najboljšega italijanskega usnja in materialov, ki ga naredijo drugačnega, edinstvenega in prepoznavnega, saj zagotavlja tudi popolno zaščito pred praskami in udarci.

Nova kolekcija 2018 je nekaj posebnega. Etui CalypsoCase je do potankosti izpopolnjen, tako, da še bolje oprime naš iPhone in je še vzdržljivejši. Kupci lahko izbiramo med dvema različnima kolekcijama, Selection ali Monochrome, tremi različnimi barvami in tremi oblikami, Book, Cabrio ali Silhouette.

Etuiji so zasnovani in ročno izdelani v Evropi. Narejeni s strastjo so prijetni za oči, funkcionalni in vrhunsko izdelani. Pri izdelavi so uporabljeni le najboljši materiali, ki izražajo dizajn in funkcionalnost. Temelj vsakega izjemnega izdelka je v premišljenem in brezkompromisnem izboru najboljših možnih materialov.

Vsak CalypsoCrystal izdelek se natančno prilega obliki mobilne naprave. Do desetinke milimetra, zato je vsak končni izdelek pregledan in skrbno ročno poliran, varno shranjen v luksuzno črno darilno škatlo.
calypsocrystal.com

Fotogalerija

Slovenski luksuzni ovitki CalypsoCaseSlovenski luksuzni ovitki CalypsoCaseSlovenski luksuzni ovitki CalypsoCaseSlovenski luksuzni ovitki CalypsoCaseSlovenski luksuzni ovitki CalypsoCaseSlovenski luksuzni ovitki CalypsoCaseSlovenski luksuzni ovitki CalypsoCaseSlovenski luksuzni ovitki CalypsoCaseSlovenski luksuzni ovitki CalypsoCaseSlovenski luksuzni ovitki CalypsoCase

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča