Tehnologija v športnih oblačilih, s katero bomo dosegali boljše rezultate

Lana Bauman 07.05.2019
Foto: Pexels

Pajkice brez šivov

Punce veliko časa preživim v pajkicah, zato morajo te biti udobne. Seveda morajo biti tudi vizualno izpopolnjene. Sedaj lahko popolno udobje začutimo v pajkicah, ki so narejene brez šivov. Poleg udobnosti, je prednost pajkic popolno prileganje telesu. Udobno in lepo!

Brezšivne pajkice SPANX.

Lep športni modrc, ki dejansko služi svojemu namenu

Ko pride do športnih modrcov moramo zmeraj poiskati kompromis med lepim in uporabnim. Lepi modrci običajno ne stisnejo oprsja in ne olajšajo športne aktivnosti. Različne znamke so vendarle začele proizvajati športne modrce, ki nudijo uporabnost in stilsko lepoto v enem.

Športni top Victoria Sport.

Okolju prijazna oblačila

Znamki Adidas in Parley sta združili moči in za svoja oblačila začeli uporabljati reciklirane materiale. Največ jih pride ravno iz plaž polnih plastike, ki se je vsi tako bojimo. Kljub recikliranim materialom so oblačila udobna in prijetna za uporabo. Med tem, ko s telovadbo skrbimo zase, poskrbimo tudi za naš planet! 

Superge Adidas Ultraboost 4.0.

Flaška, ki spremlja našo hidracijo

Vsi vemo, kako pomembno je zaužitje zadostne količine vode. Žal nas je veliko takšnih, ki pa dnevno vase ne vnesemo zadostne količine. Če nam uporaba aplikacij, ki opominjajo na pitje ne ustreza, poskusimo s flaško, ki spremlja našo hidracijo.

Pametna steklenička za vodo Equa.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča