Televizorji Samsung UHD s širšo sliko in še več zabave

CITYLIFE 23.10.2020
uhd-for-citylife1

To jesen televizorji Samsung UHD prihajajo popolnoma opremljeni za vrhunsko zabavo. Na voljo so v ločljivosti 4K UHD, kar je 4-krat več slikovnih pik kot jih imajo običajni televizorji FHD. Zato bomo uživali v izjemno jasni in ostri sliki ter vsak prizor doživeli, kot da bi v njem zares sodelovali. Za prikaz dodatne podrobnosti lahko poskrbi tehnologija HDR, ki prinaša impresivno paleto barv tudi v temnih prizorih.


Ti televizorji imajo tudi nove možnosti povezovanja, naprednejše funkcionalnosti pametnega zaslona (Smart Screen), ki temelji na umetni inteligenci, na primer funkcijo prilagodljive slike (Adaptive Picture) za še boljšo in pametnejšo kakovost slike.

Na voljo je tudi funkcija gledanja na dotik (Tap View), s katero je povezovanje pametnih telefonov s televizorjem lažje kot kdaj koli prej. Preprosto postavimo pametni telefon ob televizor in napravi se sami povežeta. Način gledanja več virov (Multi-View) pa nam omogoča tudi prikaz vsebine iz mobilne naprave na samo enem delu TV zaslona, tako da lahko hkrati spremljamo vsebino iz več različnih virov.


Da bo zabava popolnejša, je Samsung pripravil posebno promocijo - če v obdobju od 12. oktobra do 22. novembra 2020 kupimo Samsung UHD televizor z diagonalo 163 centimetrov (65”) ali večjo, bomo lahko 12 mesecev uživali v najbolj priljubljenih serijah in filmih na HBO GO. To je vse, kar potrebujemo za nepozabno zabavno izkušnjo na novem televizorju, ki bo obogatil naš dom.
Poleg tega nam bo novi televizor omogočil, da uživamo v bogati vsebini HBO GO, da bomo prvi odkrili več kot 300 serij, 850 filmov in množico risank ter premier vsak teden.


Torej, ne pozabimo: promocija traja od 12. oktobra do 22. novembra 2020 ali do razprodaje zalog in velja ob nakupu televizorjev UHD z diagonalo 163 cm ali večjo iz leta 2020. Za pridobitev pravice do darila moramo svoj nakup registrirati na ce.promotion@samsung.com najkasneje v 15 dneh od datuma nakupa.

 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika