Trendovski pripomočki za popolno vrtno zabavo

N. E. 26.05.2017
Trendovski pripomočki za popolno vrtno zabavo

Retro dizajn

Naj bo vrtna zabava v stilu. Vrči, kozarci in steklenice ikonične znamke Kilner so kot nalašč za tematske zabave na prostem, piknike ali posedanje v stilu na domačem balkonu. S svojim nostalgičnim dizajnom in retro pridihom bomo očarali vse povabljene, še posebno, če bomo sami pripravili svežo limonado, ohlajen čaj s sadjem ali osvežilne napitke z malo domišljije. Poigrajmo se z različnimi oblikami in barvami – naj bo roza ali modra – ter jih med seboj združimo z napitki v ujemajočo se paleto barv.
1001dar.si
kilnerjar.co.uk

Kozarci in steklenice ikonične znamke Kilner.

Zvočna kulisa

Za dobro zabavo je potrebna tudi primerna glasbena kulisa. Z elegantnim brezžičnim zvočnikom Bose SoundLink Revolve bomo v trenutku pričarali veselo vzdušje, saj se ponaša z odličnim zvočnim sistemom, zaradi inovativnega vodoodpornega dizajna pa nam ni treba skrbeti niti, če nas preseneti kakšna dežna kaplja.
bose.com

Brezžični zvočnik Bose SoundLink Revolve.

Gurmanska specialiteta – burger?

Burgerje smo po vzoru iz ZDA v zadnjih letih vzeli za svoje. Ker jih strežejo že v vseh vrhunskih restavracijah, so postali prava umetnost. Da bodo tudi naši burgerji to sezono prava gurmanska poezija, lahko pokukamo v knjigo Burgerji.
emka.si

Knjiga Burgerji. 

Mojster žara s stilom

Težko si predstavljamo piknik brez sočnih specialitet z žara. Heston Blumenthal je eden izmed najboljših kuharjev na svetu, ki ustvarja v restavraciji The Fat Duck s tremi Michelinovimi zvezdicami. Heston, čarovnik okusov, se je v upanju, da bi lahko tudi drugi ljubitelji žara uživali v peki na prostem, povezal s priznanim podjetjem Everdure. Plinski žari serij Fusion, Furnace in Force pa niso kar tako, saj so letošnji prejemniki nagrade Red Dot za oblikovanje. S svojim izgledom ne bodo pritegnili le lačnih ust, temveč tudi mnoge poglede, s svojim unikatnim dizajnom pa bodo vrtu dodali urban pridih.
everdurebyheston.com
harveynorman.si

Mojster žara s stilom.

Šaljivo in lepo

V trgovini Ika najdemo znamko Jagababa s serijo ličnih in privlačnih kuhinjskih krp, predpasnikov in podstavkov za vroče posode, z minimalistično natisnjenimi postrvmi, petelini, kokoškami, praprotjo in še marsičim. Idealno za piknik!
trgovinaika.si
jagababa.si

Jagababa, trendovski slovenski izdelki za dom.

Zakaj bi bili dolgočasni?

Naj bo poletje pisano, temu primerna pa tudi miza. Ne pozabimo na podrobnosti. Poigrajmo se s pisanimi papirnatimi krožniki, na katerih bo vsak burger dobil sofisticiran videz. Izberimo še ujemajoče se slamice in papirnate prtičke, ki bodo zabavi dodali piko na i.
hm.com

Pisani vrtni krožniki in kozarčki H&M. 

Kako diši veselje?

Happiness scent je odgovor na vprašanje. Osvežilec zraka s tako prijetnim vonjem, da prinaša veselje, je navdihnil vonj po najboljših sveže pečenih piškotih, v kolekciji pa se mu pridružujejo tudi ostali vonji – po počitnicah, samorogih in avanturah.
joythestore.com
flat.si

Osvežilec zraka Happiness scent.

Ujet trenutek

Poskrbimo, da si bomo zabavo zapomnili za vedno, ter ujemimo lepe trenutke v dobri družbi. Da se bomo v vlogi gostitelja počutili še bolje, si oblecimo lahkotna oblačila v živih barvah, predvsem pa ne pozabimo na sproščen ambient z izbranimi dodatki za dom in vrt.
ikea.com

Ikea.

Zunanji kamin ali modern žar

Letošnje poletje si lahko privoščimo nekaj čisto novega. Ofyr je zunanji kamin in hkrati tudi žar, poleg multiuporabnosti pa ga odlikuje tudi čudovit skandinavski minimalizem. Od palačink do mesa – okoli žara oziroma kamina se bodo zagotovo zbrali vsi gostje.
ofyr.nl

Ofyr je zunanji kamin in hkrati tudi žar.

Pazi, vroče!

Previdno okoli žara in pečice. Rokavice za peko so lahko tudi lepe. Nam je všeč potiskana safari rokavica znamke Donna Wilson.
gud-shop.com

Rokavica znamke Donna Wilson.

Črte ali pike

Papirnate slamice s podobo lubja ali bambusa, z vzorci pikic, črt ali preprostih živih barv? S slamicami Kikkerland ne bo dolgočasen noben koktajl in njegove fotografije se bodo zagotovo kmalu znašle na družabnih omrežjih.
kikkerland.com

Papirnate slamice Kikkerland.

Pikantno!

Pekoča omaka Chilli Dream Sauce bo popestrila okus sendvičev, burgerjev in mesa. Omaka je proizvedena iz doma vzgojene zelenjave v lokalni kuhinji, kar zagotovo občutimo v njenem polnem okusu.
1001dar.si

Pekoča omaka Chilli Dream Sauce.

Obvezna oprema

Vsak žar mojster ima svoj pribor. Set pribora za žar Weber je narejen iz nerjavečega jekla, vsebuje pa lopatico, prijemalko in vilice. S svojo specifično obliko je kot nalašč za upravljanje hrane na rešetki in bo idealen sopotnik vseh, ki radi pečemo na žarih na oglje ali plin.
kraljzara.si

Set pribora za žar Weber.

Romantika v zraku

Pustimo domišljiji prosto pot in naj vrt zažari v igrivosti s sofisticiranim pridihom. Lampijoni in plavajoči pomponi, nežna svetloba sveč in laterne, odtenki barve sonca in pisana kulisa bodo pričarali romantično vzdušje za brezskrbno posedanje v dvoje ali v družbi.
maisonsdumonde.com

Romantični svečnik za popolno vrtno zabavo.

Izbor urednika