Truhoma na prestižnih The Anthem Awards osvojila srebrno nagrado

Helena Peterlin 13.02.2024
truhomathe-anthem-awards

Med več kot 2000 prijavami iz 44 držav je Truhomina kampanja izstopala in se uvrstila med izjemne dobitnike nagrade Anthem. Z nagrado se je Truhoma uvrstila v družbo nagrajencev kot so: Matt Damon, Selma Blair, Kevin Bacon, All Jazzera Digital, Clinton Foundation, World Economic Forum, American Red Cross, National Geographic Society in mnogi drugi.

Ob tem dosežku želim Truhoma izpostaviti, da je kampanja, poleg prejete nagrade, prinesla tudi več kot sto izvirnih umetniških del umetne inteligence svetovnih digitalnih umetnikov. Brez vložka v oglaševanje je kampanja uspela doseči izjemne rezultate ter hkrati prispevala k humanitarnemu naporu. V času vojne v Ukrajini je Truhoma s kampanjo #AiartNotHumanWar zbrala sredstva za več kot 1.700 paketov pomoči s hrano in drugimi potrebščinami, ki so bili dostavljeni ukrajinskim družinam.

»V Truhomi se iskreno zahvaljujemo vsem, ki so podprli in še vedno podpirajo našo misijo 100 % transparentne dobrodelnosti. Zahvala tudi celotni ekipi Truhome in vsem umetnikom, ki so sodelovali v kampanji,« je ob prejemu nagrade povedala Ana Lukner Roljić, ustanoviteljica in predsednica uprave Truhoma Fund Inc.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča