Umirite nori december, obiščite LifeClass

Helena Peterlin 04.12.2023
571790lifeclassfotojakaivančič-enhanced-nr

sauna park turkish bath 1Najlepše Termalno Kopališče ob Morju

Predstavljajte si termalno kopališče, kjer lahko uživate v pogledu na morje, medtem ko se prepustite spokojnosti, miru in udobju. Terme Portorož s svojo edinstveno lokacijo in ponudbo osnovano na petih naravnih elementih poskrbijo, da med vašim bivanjem odnesete kar največ blagodejnih in zdravilnih učinkov morja. 

Wellness Ponudba na 10.000 m2 Površine

Ob bivanju v enem od 4* ali 5* zvezdičnih hotelov lahko uživate v neomejenem vstopu v termalne bazene. Obsežno wellness ponudbo pa dopolnjujejo še Sauna Park, Thalasso center, Shakti – Ayurveda ter lepotni in medicinski center. 

571308lifeclassfotojakaivančič

Morski zrak, morska voda, slanica, termalna voda in fango so naravni elementi združeni v raznolike storitve, ki naslavljajo različna področja in delujejo bodisi kot kurativa ali preventiva. Nekaj zase bodo našli vsi, ki želijo poskrbeti za lepoto, zdravje, sprostitev, okrevanje po poškodbah, splošno izboljšanje počutja in tisti, ki želijo zmanjšati posledice stresa in preobremenjenosti. Od raznolikih masaž, neg obraza in pilingov telesa, oblog za telo, kopeli ter terapevtskih storitev in storitev medicinskega centra, vsakdo najde nekaj zase. 

prehistoric sea middle swimming pool darker

Največji Kompleks Savn v Istri

Odkrijte naš Sauna Park, ki velja za največji kompleks savn v Istri. V Sauna Parku se boste ogreli v eni izmed 8 različnih vrst savn, vključno z novima finsko savno in infrardečo savno s kromoterapijo. Počitek med savnanjem lahko izkoristite s Kneipp kopeljo ali sproščanjem v toplem Tepidariumu – ogrevanem prostoru, ki so ga Rimljani uporabljali kot kopalnice v svojih starodavnih termalnih kopališčih. 

Paket Savna Relax vključuje:

  • Bivanje v 4* hotelu v dvojni sobi,
  • Bogat mediteranski samopostrežni zajtrk,
  • 1x vstop v Sauna Park (2 uri),
  • Kopalni plašč,
  • Neomejen vstop v bazene,
  • Neomejena uporaba fitnes centra LifeFit,
  • Športne aktivnosti na svežem morskem zraku.

571607lifeclassfotojakaivančič enhanced nrDogajanje za vse starosti

Od 20. decembra dalje vas v Cafè Central čakajo večerni spektakli. Zvrstile se bodo plesne predstave, kabarejski šovi, akrobatski nastopi, harfistični performansi in akustična glasba v živo.

Začenši z 22. decembrom, bodo otroci lahko uživali v raznolikem animacijskem programu z različnimi aktivnostmi in tematskimi ter ustvarjalnimi delavnicami, Mini Disku, glasbi in plesu.

Praznično dogajanje v Portorožu in Piranu

Od 1. decembra dalje bo v Portorožu odprto največje pokrito drsališče na ledu ob morju, v bivšem skladišču soli Grando, z možnostjo vodenih ur drsanja. Na dan odprtja se bo v Portorožu odvil tudi koncert skupine BQL.

V decembru bo na ogled tudi Morje čarobnih doživetij – praznična dežela s prazničnimi lučkami, delavnicami za otroke, glasbenimi nastopi, plesnimi predstavami in petjem. Ob delavnicah za otroke, glasbenih nastopih društev, plesnih nastopih in zborovskem petju bodo poleg drsališča v Grandu zaživele tudi lučke v pravljičnem mestu, manjkal pa ne bo niti pravljični vlakec, ki bo obiskovalce prevažal od Portoroža do Pirana. 

lifeclass hotels

Ne zamudite te izjemne priložnosti za nepozabno decembrsko doživetje v LifeClass Hotels & Spa Portorož. Pri rezervaciji ne pozabite omeniti kode: Savna Relax. Prepustite se decembru v Portorožu. 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika