V Cityparku prva adidas Terrex POP UP trgovina pri nas

CITYLIFE 18.09.2018
adidas Terrex POP UP trgovina

Svežo kolekcijo so predstavili "outdoor" navdušenci, ki blagovno znamko adidas Terrex že več let uspešno preizkušajo na razgibanih terenih po Sloveniji in tujini. Prva adidasova POP UP trgovina bo v nakupovalnem središču Cityparku v Ljubljani odprta vse do 15. oktobra 2018.
Adidasova POP UP trgovina bo v Cityparku odprta do 15. oktobra 2018.

Adidas Terrex je v sodelovanju s Tomas Sportom odprl prvo POP UP trgovino pri nas, ki prinaša edinstveno izkušnjo fizičnega in spletnega prostora ter obiskovalcem ponuja neposredno interakcijo s priljubljeno blagovno znamko in najboljšo izbiro adidas Terrex opreme v Sloveniji.  

Na uradni otvoritvi POP UP trgovine so najbolj priljubljeni "outdoor" digitalni vplivneži predstavili svoje najljubše adidas Terrex kose, ki jih bodo nosili v jesensko-zimskem času. Z obiskovalci so delili svoje gorske podvige in pomembne preizkušnje ter ob tem izpostavili pomen ustrezne opreme, ki nas obvaruje, ne glede na teren in vremenske razmere.

Z vrhunsko adidas Terrex opremo, izdelano s pomočjo pametne tehnologije, bomo vsi pohodniki, tekači, plezalci, kolesarji in ostali "outdoor" navdušenci lažje presegali osebne cilje. Lahkotna oprema je izredno učinkovita, saj ščiti pred vetrom, vlago in ostalimi vremenskimi razmerami, prav tako pa omogoča neovirano ter svobodno gibanje na prostem.
Na otvoritvi POP UP trgovine so najbolj priljubljeni outdoor digitalni vplivneži predstavili svoje najljubše kose.

POP UP trgovina adidas Terrex bo v Cityparku odprta mesec dni, od 15. septembra do 15. oktobra 2018. Pri tem pa bo vsak nakup nad 50 evrov nagrajen s posebnim darilom za "outdoor" navdušence.
Lahkotna oprema je izredno učinkovita, saj ščiti pred vetrom, vlago in ostalimi vremenskimi razmerami.

Izbor urednika