Valentinova darila zanjo in zanj

CITYLIFE 13.02.2021
pexels-photo-5722992

Drugi teden v febrarju ima letos prav vse: za nami je Prešernov praznik, v soboto je pustna sobota, v nedeljo pa praznik zaljubljencev. Čeprav smo letos zares lahko uživali le v dela prostem dnevu in podaljšanem vikendu, saj je kulturni praznik padel ravno na ponedeljek, vseeno lahko tudi vikend preživite pustno in zaljubljeno v objemu vašega doma.

Čeprav partnerja ali partnerke letos ne morete odpeljati na elegantno večerjo v restavracijo, pa jo lahko presentite s čudovitim darilom. Nekaj idej spodaj.

Zapeljivo spodnje perilo

Glede na to da gre za praznik zaljubljencev, bo zagotovo primerno darilo, ki ga lahko letos kupite svoji dragi zapeljivo spodnje perilo. Poizvedtite, kateri material ji je najbolj všeč (svila, čipke ali bombaž) in izberite nedrček in ujemajoče se hlačke ali pa body, ki bo poudaril njene obline. Barve naj bodo rdeče ali črne, da zares pridejo do izraza. Za ideje si lahko pogledate na spletni strani Lisce.

Sanjski paket ljubezen je v zraku

Paket Ljubezen je v zraku, ki ga dobite v Sanjskem šopku, vsebuje čokoladne srčke sončnega kokosa, gozdnih sadežev in slastnega lešnika. Poleg so dodali še mini šopek suhih rož, saj vsi vemo, da brez cvetja ni ljubezni.

Foto: sanjski-sopek.si

Cuckoo darilni set Naj Zadiši Po Ljubezni

Darilni set, ki vsebuje emajlirano džezvo znamke Cuckoo Cups in leseno deščico ljubezen, bo kot nalašč darilo za vse ljubitelje dobre kave. Napis Naj zadiši po ljubezni pa bo vašo ljubljeno osebo že takoj zjutraj spomnil, kdo ji je kupil to čudovito darilo. Lahko pa jo na valentinovo tudi presentite z zajtrkom v postelji in dišečo kavo, ki jo postrežete v džezvi.

Foto: cuckoo.si

Zabavne valentinove kartice

Če noben od vaju ni pretirano navdušen nad praznovanjem valentinovega in bi podaril samo majhno, a zabavno pozornost, bodo kartice z zabavnimi napisi več kot primerne. Ena takšnih je tudi ta z napisom: There's Nobody Else I'd Rather Have Snoring Loud As F*ck Next To me (Nikogar drugega ne bi imel raje kot tebe, ko smrčiš na glas poleg mene). Takšno kartico lahko brez težav izdelate tudi sami doma.

Foto: etsy.com

Adrenalinski spektakel

Je vaš partner ali partnerka navdušen nad adrenalinskimi športi? Potem mu namesto klasičnega darila raje podarite adrenalinsko izkušnjo. Res, da so trenutne razmere in vreme neprimerne za to, a naj zadevo izkoristi poleti. Naj bo to skok s padalom, skok z elastiko, zip line ali pa raftanje po reki Soči. Poskrbite za pravo adrenalistično preizkušnjo. S tem boste tudi podprli lokalne ponudnike storitev.

Skodelica Sisi - Ljubezen

Gre za eno novejših skodelic Sisi, ki se bo zaradi svoje preprostosti in edinstvenosti vključila k vašim ostalim skodelicam v kuhinji. Poskrbela bo za ravno pravo jutranjo merico kave ali pa nadomestila star lonček za šminke. Z napisom Ljubezen pa je popolno darilo za valentinovo. Primerna je tudi skodelica z napisom Jedina ali pa Jutro ljubavi. Lahko tudi kupite eno zase in eno za partnerja, da bosta skupaj uživala v jutranji kavi ali čaju.

Foto: smileconceptstore

Ana Jelinič - majica Valentinka

Slovenska modna oblikovalka Ana Jelinič, ki se je že večkrat predstavila na Ljubljanskem tednu mode, vsako leto v januarju in februarju v prodajo da majice in puloverje Valentinka. Gre za bombažno belo majico, z velikim srcem v različnih barvah. Kot nalašč za valentinovo.

Foto: anajelinic.com

Obesek Zavod 13

Obesek za ključe v obliki velikega rdečega srčka je nastal izpod rok Male ustvarjalnice, z nakupom pa podprete Zavod 13, ki ga vodi bivša Slovenka leta Petra Grainer. Celoten znesek bo predan zavodu, donirate pa lahko med 15 in 30 evri. Poleg lahko dodate tudi posebno voščilo.

Foto: malaustvarjalnica.com


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča