VELUX se predstavi na 57. sejmu Dom

CITYLIFE 15.03.2018
Velux na 57. sejmu Dom

Izris mansarde s pomočjo aplikacije na telefonu
Enostavna aplikacija za pametne telefone s katero se oblikuje posamezen prostor in hkrati vizualizira pravi učinek dnevne svetlobe. Rezultat izrisa je simulacija prostora s pohištvom in okni v 360 stopinjski tehnologiji. Izris prejmemo na svoj telefon, s pomočjo aplikacije pa imamo možnost ogleda simulacije s pomočjo 3D očal. Aplikacija je narejena z namenom, da sami uporabniki lahko dodajamo in odvzemamo okna v prostoru in si tako lažje predstavljamo, kaj posamezno okno za prostor pomeni. Vse to zato, da se naredi prijetne in svetle bivalne prostore z dovolj naravne svetlobe, kajti naravna svetloba je ključna za naše zdravje in delovanje. Aplikacijo, ki je v slovenskem jeziku, pod imenom MyDaylight poiščimo v AppStore ali v spletni trgovini GooglePlay in si jo prenesimo na naš pametni telefon. Nato le sledimo posameznim korakom. Nad rezultatom bomo prav gotovo navdušeni. Naj dodamo, da je ta aplikacija že druga v nizu uporabe VR tehnologije pri podjetju VELUX. Več o samih aplikacijah najdemo na njihovi spletni strani velux.si/inspiracija/aplikacije#odprta!
Nova otroška kolekcija senčil
Nova Disney & VELUX Otroška kolekcija siesta senčil je inspirirana z junaki iz Disneyevih risank Ledeno kraljestvo, Avtomobili in Medvedek Pu. Na voljo je 9 Disneyevih in 9 otroških motivov. Siesta senčilo nudi popolno zatemnitev tudi v najmočnejšem soncu, da je spanje prijetnejše in daljše, hkrati pa to senčilo dodatno poveča toplotno izolativnost strešnega okna. Popeljimo otroke v domišljijski svet čarobnosti, avtomobilskih dirk, prijateljstva, ... in omogočimo prijeten spanec naših najlmlajših.
Več informaciji na velux.si/izdelki/sencila-in-rolete/disney-and-velux-goodnight-collection!

Fotogalerija

Velux na 57. sejmu DomVelux na 57. sejmu DomVelux na 57. sejmu DomVelux na 57. sejmu DomVelux na 57. sejmu DomVelux na 57. sejmu DomVelux na 57. sejmu DomVelux na 57. sejmu DomVelux na 57. sejmu Dom

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča