Veuve Clicquot Business Woman Award za Urško Šefman Sojer

CITYLIFE 30.11.2017
Veuve Clicquot Business Woman Award za Urško Šefman Sojer

Prestižno regijsko nagrado Veuve Clicquot Business Woman Award je osvojila  soustanoviteljica in lastnica blagovne znamke Zvezda - Urška Šefman Sojer. Zmagala je pred udeleženkami iz Hrvaške, Srbije in Črne Gore ter Sloveniji prvič priborila to dragoceno priznanje, ki ga blagovna znamka Veuve Clicquot podeluje vse od leta 1972. Spričevalo za poslovno odličnost bo Urški Šefman Sojer prineslo nove možnosti za razvoj potenciala blagovne znamke Zvezda v Sloveniji in širše. S prejeto nagrado se pridružuje izjemno skrbno izbrani skupini poslovnih dam, ki so s svojim delovanjem, osebnimi zgledi ter izjemnimi vodstvenimi sposobnostmi dosegle in presegle prag poslovne uspešnosti.

Urška Šefman Sojer je prva slovenska poslovna ženska, ki je osvojila Veuve Clicquot Business Woman Award
Lastnica vsem dobro poznane ljubljanske butične Kavarne Zvezda - Urška Šefman Sojer, je slovensko slaščičarstvo dvignila na popolnoma novo raven. Kavarno Zvezda so leta 1999 zasnovali in odprli brata Mitja in Damjan Sojer kot solastnika ter Urška Šefman Sojer kot direktorica in idejna vodja. Ime se je ponudilo kar samo, ker so se ukoreninili poleg čudovitih dreves parka Zvezda. Z odprtjem prve kavarne Zvezda so se uresničile Urškine dolgoletne sanje, da bi lahko Ljubljani ponudila prijeten in prijazen prostor za druženje vseh tistih, ki se ob kavi ali čaju radi posladkajo z dobrimi in inovativnimi sladicami. Leta 2005 je Urška Šefman Sojer odprla svojo drugo Zvezdo v BTC-ju in leta 2007 tretjo v hotelu Slon. Leta 2015 je povezala umetnost v pripravi sladic in osrednjo kulturno ustanovo, rodila se je novaZvezda v Narodni galeriji. Z ljubeznijo do dela, neomajno vizijo in dosledno pozornostjo do gostov je Urška Šefman Sojer v zadnjih 18 letih močna soustvarjalka trendov na področju slaščičarstva.

#VCBWA 
Nagrada Business Woman Award je nastala leta 1972 v čast dvestoletnici obstoja znamke Veuve Clicquot. Nagrade se od takrat podeljujejo ženskam, ki s svojim delom vidno zaznamujejo napredek v poslovnem okolju ter nadaljujejo vizijo Madame Clicquot, ki je postavila temelje nagradi. Madame Clicquot, znana tudi kot "Vdova Clicquot" oziroma "Veuve Clicquot", je bila francoska poslovna ženska, ki je pri 27 letih po smrti svojega moža prevzela posel pridelovanja in distribucije prestižnega šampanjca, ki še danes nosi njeno ime. Veuve Clicquot Business Woman Award je do sedaj prejelo že več kot 300 uspešnih žensk iz 32 držav po vsem svetu. Danes ima nagrada uveljavljen status in legitimen položaj po svetu, saj daje globalno kredibilnost in inspiracijo vodilnim posameznicam, ki delujejo v poslovnem svetu. Med najbolj znanimi prejemnicami nagrade je tudi ikonična Zaha Hadid.

Več na veuveclicquotaward.com!

Fotogalerija

Veuve Clicquot Business Woman Award za Urško Šefman Sojer Veuve Clicquot Business Woman Award za Urško Šefman Sojer Veuve Clicquot Business Woman Award za Urško Šefman Sojer Veuve Clicquot Business Woman Award za Urško Šefman Sojer Veuve Clicquot Business Woman Award za Urško Šefman Sojer Veuve Clicquot Business Woman Award za Urško Šefman Sojer

Izbor urednika