Viberate nagrajuje najboljše ideje za mobilno aplikacijo

Teja Korošec 23.05.2018
Foto: Pexels

Po mesecih preučevanja najpomembnejših glasbenih trgov in internem hackathonu daje Viberate sedaj priložnost še zunanjim ustvarjalcem z vseh področij. Z organizacijo V-Hackatona želi glasbeni startup v razvoj svojih naprednih storitev vključiti zunanje skupine in posameznike. Dogodek bo predstavljal izvrstno priložnost za povezovanje različnih idej in znanj v novo mobilno aplikacijo, ki bo nekoč morda spremenila svet. Namen je razviti idejo za alikacijo, ne pa tudi samo programiranje kot je običajno za tovrstne dogodke. 

Zato Viberate na V-Hackaton vabi vse bistre in ambiciozne ume s področij marketinga, oblikovanja, podjetništva in tehničnih področij. Ekipe z največ šestimi člani bodo tako med 16. in 17. junijem razvijale kreativno rešitev za mobilno aplikacijo, ki jo bodo nato v angleškem jeziku predstavile strokovni komisiji. Najboljše štiri ekipe si bodo razdelile nagrado v vrednosti 20.000 evrov, Viberate pa bo poskrbel, da bodo najboljše aplikacije ugledale luč sveta že pred koncem leta.

Vsi, ki si želijo soustvarjati naslednjo svetovno glasbeno aplikacijo, se lahko na kreativni V-Hackathon prijavijo do 3. junija na hackaton.viberate.com.

Foto: Viberate

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča