Visa - nagradna igra: Pametni nakupi lahko pripeljejo avto

Anja Mrevlje 13.03.2017
Visa - Pametni nakupi se vedno izplačajo

Vsi navdušenci nad nakupovanjem ste vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, ki bo potekala v sklopu promocijske kampanje Visa "Pametni nakupi lahko pripeljejo avto". Sodelovanje v nagradni igri je tako preprosto kot nakupovanje s kartico Visa.

V nagradni igri, ki bo potekala od 6. marca do 30. aprila v sklopu promocijske kampanje "Pametni nakupi lahko pripeljejo avto", lahko sodelujete imetniki plačilnih kartic Visa, ki boste v času trajanja nagradne igre opravili vsaj en nakup v vrednosti 40 EUR in so vam kartico izdale naslednje slovenske banke: Abanka, d. d., Banka Intesa Sanpaolo, d. d., Nova KBM, d. d., NLB, d. d., SKB banka, d. d., Ljubljana in UniCredit Banka Slovenija, d. d. Sodelujete pa lahko tudi s poslanim pismom, v katerem opišete svoje najboljše izkušnje pri plačevanju nakupov in z nami delite svoje zanimive nakupovalne zgodbe. Vse informacije ter pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri so dostopni na povezavi visaeurope.si.

Pametno je poslušati tudi Radio 1

V času trajanja promocijske kampanje Visa pa bo od 27. do 31. marca 2017 potekala tudi nagradna igra na Radiu 1. Voditelji bodo v rednem radijskem programu vsak dan med 15.00 in 18.00 objavili poziv poslušalcem, naj poiščejo avtomobil smart forfour, ki bo v družbi ekipe Radia 1 v izbranem kraju na določnem mestu. Zato poslušajte Radio 1, poiščite ekipo Radia 1 in smart forfour, pokažite svojo kartico Visa ter sodelujte v nagradni igri!

Visa - "Pametni nakupi lahko pripeljejo avto".

Prvih šest obiskovalcev, ki bodo točno in popolno izpolnili soglasje za sodelovanje v nagradni igri, bo prejelo nagrado v vrednosti 40 EUR z nakazilom na kartico Visa.

Ne pozabite - več pametnih nakupov, večja možnost v zmagovalnem žrebu, saj se pametni nakupi vedno izplačajo.
visaeurope.si

Izbor urednika