YouTube Music na voljo v Sloveniji

Anja Mrevlje 18.07.2019
YouTube. Foto: Unsplash

Priljubljen spletni portal z video vsebinami YouTube je bil prvotno zasnovan za gledanje, kar je pomenilo, da smo morali preklapljati med različnimi aplikacijami in YouTubom. Danes je to preteklost, saj je končno tudi v Sloveniji zaživela aplikacija YouTube Music.

YouTube Music je nova Googlova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju in v okviru katere so, poleg glasbenih videospotov, na voljo tudi uradni albumi, singli, remiksi, konceti v živo, priredbe in glasba, ki jo skoraj nemogoče najti na YouTubu. Aplikacija YouTube Music je za vse uporabnike brezplačna.

Aplikacija nam tako omogoča tudi številne sezname predvajanj za vse zvrsti, razpoloženja in priložnosti. To pomeni, da ne glede na to, kakšna glasba nam je všeč, kje se nahajamo, kaj počnemo ali kako se počutimo, lahko za ta trenutek enostavno najdemo popoln seznam predvajanja. 

YouTube Premium

Uporabniki lahko brezplačno uživamo v novi verziji YouTube Music, ki podpira oglase. Hkrati pa je za slovenske uporabnike na voljo tudi storitevYouTube Premium, ki nudi podobne funkcije kot Music Premium, vključno z izkušnjo brez oglasov, gledanjem v ozadju in prenosom vsebin z YouTuba. YouTube Premium ima plačljivo naročnino, ki znaša le 5,99 evra na mesec. Mesečna naročnina za YouTubePremium pa7,19 evra.

YouTubeMusic in YouTubePremium si lahko na svoje na svoje mobilne naprave prenesemo prek platformePlayStore ali AppStore.

Fotogalerija

YouTube Music YouTube Music

Izbor urednika