Že več kot 50.000 uporabnikov je izbralo HoT

CITYLIFE 12.11.2018
HOFER HoT

Pri HoT-u menijo, da so si zaupanje uporabnikov pridobili s privlačno, a hkrati zaupanja vredno ponudbo. Kot najbolj fer operater na trgu z najboljšo ceno se je kot edini med slovenskimi operaterjizavezal, da nikoli ne bo višal cen tarif. Med uporabniki je najbolj priljubljena tarifa HoT MAXI, ki za 9,99 evra vključuje neskončno število minut pogovorov in SMS-ov v Sloveniji ter 20 GB prenosa podatkov.


Brez skritih stroškov
Storitve in mobilni paketi HoT ne vsebujejo skritih stroškov, kot so zaračunavanje priključnine, menjava paketa ali prekinitev naročniškega razmerja. HoT-ovi uporabniki lahko preprosto in brezplačno preklapljajo med tarifami. Preko portala ali aplikacije Moj HoT imajo obenem v vsakem trenutku natančen pregled in nadzor nad porabo ter stroški. 

HoT omogoča starševski nadzor
HoT je prava izbira tudi za starše, ki želijo enostaven nadzor nad porabo mobilne telefonije otrok. Preko aplikacije Moj HoT za svoje otroke lahko izberejo in menjavajo mobilni paket, nastavijo mesečno omejitev porabe, onemogočijo uporabo določenih storitev in nastavijo samodejno polnjenje dobroimetja.


HoT-ovi uporabniki so napredni
Kot kažejo statistike v AKOS-ovih poročilih, sodijo HoT-ovi uporabniki med napredne, saj v povprečju opravijo precej več mobilnega prenosa podatkov v primerjavi z uporabniki drugih operaterjev. Pri HoT-u ocenjujejo, da k večjemu deležu opravljenega mobilnega prometa prispevajo odlično omrežje in cenovno najugodnejše tarife v Sloveniji z velikimi količinami vključenega prenosa podatkov, ki so prepričale zahtevne uporabnike.

Izbor urednika