Zvezdniki z največ sledilci na Instagramu

Teja Korošec 09.05.2018
Foto: Selena Gomez FB

Neymar da Silva Santos Júnior

Foto: Neymar Jr. FB

Brazilski nogometaš, ki trenutno igra za francoski klub Paris Saint Germai se lahko pohvali z 92.5 milijona Instagram sledilcev. 

Justin Bieber

Foto: Justin Bieber FB

Justin Bieber, pop senzacija stoletja, ima na Instagramu kar 99.2 milijona sledilcev, med katerimi kakopak prednjačijo najstnice.

Dwayne The Rock Johnson

Foto: Dwayne The Rock Johnson FB

Igralec Dwayne Johnson ali kar "The Rock" na Instagramu rad objavlja fotografije iz fitnesa. Sledi mu 104 milijone uporabnikov.

Taylor Swift

Foto: Taylor Swift FB

Tudi pop pevka Taylor Swift je na Instagramu izredno priljubljena. Njenih 107 milijonov sledilcev pogosto zabavajo slike njenih mačk. 

Kylie Jenner

Foto: Kylie Jenner FB

Kylie Jenner se je od starejše sestre Kim o samopromociji naučila marsikaj. Na svoj Instagram račun je privabila že 107 milijonov sledilcev. 

Kim Kardashian West

Foto: Kim Kardashian West FB

Mnogi menijo, da je Kim lastnica najbolj seksi Instagram profila. 110 milijonom sladilcev rada pokaže tudi fotografije svoje družine. 

Beyoncé

Foto: Beyoncé FB

Beyoncé za svoj Instagram profil izbira le brezhibne fotografije. Prepričala je že 114 milijonov oboževalcev. 

Ariana Grande

Foto: Ariana Grande FB

Ariana Grande ima močan glas, pa tudi močno podporo na Instagramu. Natančneje, sledi ji kar 118 milijonov ljudi. 

Christiano Ronaldo

Foto: Christiano Ronaldo FB

Tik pod vrhom lestvice najbolj priljubljenih Instagram zvedznikov najdemo portugalskega nogometaša Christiana Ronalda. Sledji se ponaša s 125 milijoni sledilcev.

Selena Gomez

Foto: Selena Gomez FB

Na vrhu lestvice se je znašla prava kraljica Instagrama Selena Gomez. Zelo zgovoren je podatek, da bi njeni sledilci lahko tvorili kar 10. največjo državo po prebivalstvu. Seleninim objavam redno sledi kar 136 milijonov Instagramovcev. 

Izbor urednika