DS Store sedaj tudi v Ljubljani

Matej Jurgele 18.03.2021
ds-store-ljubljana-10

Znamka DS je prisotna že v 41 državah, kjer je do začetka letošnjega leta ustvarila in razvila ekskluzivno distribucijsko mrežo, ki šteje več kot 400 prodajnih mest DS STORE širom celega sveta. Zdaj se na ta zemljevid ponosno uvršča tudi Ljubljana

Generalni uvoznik za znamko DS v Sloveniji, C Automobil Import, član skupine Emil Frey, se je odločil dodatno pospešiti razvoj znamke DS v Sloveniji preko pooblaščenega prodajalca AC Mobil. Na slovenskem trgu je DS kot samostojna premium blagovna znamka zaživela junija 2020 ob komercialni predstavitvi prvih avtomobilov DS 7 Crossback in DS 3 Crossback. Zdaj se v vsem svojem sijaju uteleša na Baragovi ulici 7, v Ljubljani.

»DS zdaj prinaša tudi pridih Pariza s svojim prvim DS STORE-om v slovensko prestolnico, saj se v novem salonu ne počutite kot v običajni prodajalni avtomobilov, ampak res kot v luksuznem butiku«, Peter Horvat – vodja znamke DS 

Doživetje za vse čute in čutila

Gre za prvi prestižni razstavni prostor znamke DS v Sloveniji, poln skrbno izbranih podrobnosti za ljudi z izbranim okusom. Znamka DS Automobiles nosi v svojem DNK zapis za drugačnost, izstopanje iz ustaljenih okvirjev  in tehnološko naprednost. To dokazuje tako s svojimi vozili kot s samim konceptom DS STORE, kjer resnično ne moremo govoriti o prodajnem salonu, ampak o pravem ambientu luksuznega pariškega butika. DS STORE je zasnovan z mislijo na naše stranke in njihovo počutje. Namen koncepta je narediti nakupno izkušnjo za stranko bolj intimno, k čemur pripomore topla, a vendar razkošna razporeditev in opremljenost prostora.  Koncept arhitekture DS STORE popelje stranko preko tematskih in funkcionalnih prostorov: 

  • RAZSTAVNI PROSTOR VOZIL:  kjer stranka v miru in ob pomoči DS prodajnega svetovalca spozna vozilo preko statične predstavitve. Sočasno si lahko preko velikega zaslona na dotik v konfiguratorju sestavi svoje sanjsko vozilo ali si ogleda ponudbo modnih in ostalih dodatkov iz DS Boutique-a. 
  • DS VV (DS Virtual Vision) - DS Virtualna Resničnost: kjer si lahko stranka v virtualnem okolju konfigurira željeno vozilo in tudi opravi virtualni ogled vozila, tako notranjosti kot zunanjosti (sistem bo na voljo v drugi polovici leta 2021). 
  • DS SAVOIR-FAIRE KOTIČEK: kjer je na kratko predstavljen ponos znamke DS, to je njihov pariški studio za dizajniranje notranjosti in obdelavo usnja – DS DESIGN STUDIO PARIS.   Najbolj ikonična simbola obvladovanja visoke mode DS AUTOMOBILES sta prav gotovo VZOREC URINEGA PAŠČKA NA SEDEŽIH in BISERNI ŠIV. Oboje je plod visoko usposobljenih rokodelcev, ki neprestano odkrivajo in izpopolnjujejo nove tehnike obdelave materialov.
  • EXPERIENCE MODULE: prodajni prostor, kjer prodajni svetovalec v miru in v udobnem naslanjaču ob skodelici kave ali napitka stranki svetuje in pomaga pri odločitvi o nakupu vozila.    

Sodoben in mogočen zunanji izgled stavbe, eleganten dizajn s takoj prepoznavnimi elementi znamke DS, z udobnim in elegantnim pohištvom, velikimi LCD zasloni, fotografijami vnašajo duh Pariza, modo, razkošje in dizajn. Za olfaktorno razvajanje poskrbijo za znamko DS ekskluzivno razvite dišave DS Fragrance, ki jih je razvil priznani mojster parfumer, Antoine Lie. Vse to za zagotovitev prijetnega in vrhunskega butičnega vzdušja. Doživetje za vse čute in čutila. Pri konceptu DS STORE je vse drugače kot v klasičnih avtomobilskih salonih: mirnih 250 kvadratnih metrov daje občutek luksuznega modnega butika. Kakovostna oprema in odličen koncept opremljanja ustvarita poseben občutek. Nakupno izkušnjo, ki je za kupca odločilnega pomena, je možno takoj vizualizirati. S kapučinom ali šampanjcem v roki se stranka lahko sprosti in izmenja nakupne namene med različnimi vozili, nato pa v odličnem vzdušju konfigurira željeno vozilo in ga po želji v miru preizkusi.

V letošnjem letu bosta butični DS STORE obogatila še dva nova modela. Paleta bo namreč v letu 2021 obogatena s prihodom elegantne limuzine DS 9 v poletnih mesecih in kompaktno luksuzno limuzino DS 4 koncem letošnjega leta.

Fotogalerija

DS Store Ljubljana DS Store Ljubljana DS Store Ljubljana DS Store Ljubljana DS Store Ljubljana DS Store Ljubljana DS Store Ljubljana DS Store Ljubljana DS Store Ljubljana DS Store Ljubljana

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča