Nova Seat Cupra Ateca

Matej Jurgele 14.11.2018
Nova Seat Cupra Ateca

Pri znamki CUPRA bodo ustvarili širšo paleto produktov, ki se osredotočajo na modele SEAT. Pri tem bo izkoristila zajeten nabor tehnologij koncerna Volkswagen in dostopala do številnih možnosti, ki jim jih ta nudi. Hkrati bo odprta za sodelovanje z ljudmi in podjetji, ki govorijo isti jezik in delijo isto razumevanje, kako ustvariti doživetja – na področjih prodaje, dopolnilne opreme, dogodkov in seveda motošporta. 

Nova Seat Cupra Ateca. Foto: Seat

Za raznolikost ponudbe in razvoj novih modelov, ki nudijo popolno kombinacijo med zmogljivostjo, voznimi lastnostmi in uporabnostjo, bo znamka CUPRA koristila obstoječo SEAT-ovo infrastrukturo – dobila bo svoj prostor v 277 posebej izbranih prodajnih salonih po Evropi. 

To potovanje se je začelo februarja s predstavitvijo nove znamke in njenega prvega modela – CUPRA Atece, visokozmogljivega športnega terenca, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. V segmentu, v katerem prevladujejo prestižne znamke, bo predstavitev CUPRA Atece prekinila 'status quo' in ljudi popeljala stran od konvencionalnosti in običajnosti proti najsodobnejši viziji športnosti – ne potrebujete razkošnosti, da bi se počutili edinstvene.
seat.si

Fotogalerija

CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat CUPRA Ateca je visokozmogljiv športni terenec, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. Foto: Seat

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča