dedolesfloral.jpeg

Imate radi jesen in njene barve? Nosite jih ves dan!

CITYLIFE

Dedoles vam prinaša kolekcijo jesenskih kosov za ženske, a tudi za moške in otroke. To je kolekcija jesenskih kosov, ki popolno odražajo, kakšna bi morala biti jesen v modni industriji in kako naj bi bila videti. Oblecite se v Dedoles ter odkrijte različne vzorce in barve izvirnih kosov oblačil.

Preživite jesen v udobnem spodnjem perilu

Kdo pravi, da ne morete biti dobre volje že zgodaj zjutraj? Oblecite si te pisane hlačke in začnite dan na pravi nogi! Izviren dizajn spodnjega perila vam v hipu privabi nasmeh na obraz, kakovosten bombaž pa koži zagotavlja popolno udobje. Ko pa gre za kroj, so pri Dedolesu res mislili na vsako žensko in priložnost. Klasične hlačke za vsak dan, seksi brazilske spodnjice ali zabavne ženske široke boksarice kot zamenjava za pižamo. Poleg tega ženska kolekcija ponuja tudi udobne modrčke brez kosti spredaj v vseh čudovitih jesenskih motivih. Nobenega dvoma ni, da vam bo udobno in kakovostno spodnje perilo polepšalo jesenske dni.

Naj vam bo toplo v noge z zabavnimi nogavicami

Vsi zelo dobro vemo, da nogavic, hlačnih nogavic in nadkolenk ni nikoli dovolj. Poleg tega se pogosto zgodi, da se ena nogavica v paru nepovratno izgubi v črni luknji, imenovani pralni stroj. To ni le kliše, temveč kruta realnost nogavic. Zato vam priporočamo, da si naredite zalogo nogavic in dodate nekaj izvirnih jesenskih motivov. Imate radi naravo in živali? Uživate v steklenici dobrega vina? Ali pa ste slučajno strastni knjižni molj ali cvetličarka? Dedoles vam ponuja pestro paleto barv, vzorcev, tem in nogavic, ki so jih navdihnili hobiji. Samo kliknite na ponudbo na spletni strani in izberite svoje.

Noč čarovnic je za vogalom

Ali imate radi noč čarovnic? Ali pa vas netopirji, duhovi, črne mačke ali volkodlaki strašijo? Dedolesova trgovina slovi po svojih pisanih izdelkih, zato ponuja srhljive motive v zabavnem dizajnu. Oblikovalci so se v letošnji kolekciji za noč čarovnic res poigrali z barvami in posameznimi motivi. Poleg že omenjenih tem kolekcija prinaša vzorce s čarovnicami, bučami in okostnjaki. Izbirate lahko med pestrim naborom zabavnih nogavic in spodnjega perila z motivi za noč čarovnic. Vključno z modrčki, nadkolenkami, hlačnimi nogavicami in pajkicami iz ženske kolekcije.

Čutna in čudovita v cvetlični kolekciji

Najlepši del blagovne znamke Dedoles je omejena cvetlična kolekcija. Priznati moramo, da še nismo videli lepše upodobitve jeseni v modni industriji. Čudovite barvne kombinacije, edinstveni vzorci in nostalgija spremljajo prehod iz poletja v toplo jesen. Omejena kolekcija, polna jesenskih tonov, je resnično ljubezen na prvi pogled. Z nogavicami, modrčki in hlačkami iz cvetlične kolekcije odkrijte pravi čar jeseni z vsem, kar pride zraven. Udoben material iz finega bombaža v kombinaciji z modalom bo koži podaril zasluženo udobje. Kroj hlačk v slogu 80-ih popolno oblikuje vašo postavo ter vašo samozavest, ljubezen do sebe in žensko moč povzdigne na povsem novo raven. Lepa, a vseeno minimalistična. To je omejena cvetlična kolekcija znamke Dedoles.

Dedoles dokazuje, da lepota cveti v katerikoli starosti, barve in vzorci niso samo za otroke, jesenske barve pa ne nosijo nujno samo dame. Poleg kakovosti in udobja podjetje prinaša tudi nekaj dodatnega. Izviren dizajn, ki ga ni tako preprosto najti. S pisanimi oblačili ne boste le izstopali v množici, ampak tudi razkrili nekaj več o svoji osebnosti. Naj bo to ljubezen do hrane, vaša najljubša dejavnost ali barva. Verjemite nam, to lahko veliko pove o osebi.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča