Kako do popolnega dekolteja brez neudobnih nedrčkov

Helena Peterlin 14.04.2023
booby-tape---bronzer

Booby Tape je posebej zasnovan za zagotavljanje podpore in dviga prsi - brez nošenja tradicionalnega nedrčka. To je koži prijazen, hipoalergeni trak, ki se ga varno prilepi na kožo. Ustvarja naraven videz oprsja, zato je nepogrešljiv kot nekateri drugi modni dodatki, ko oblečete svoje najljubše poletne obleke. Zagotavlja podporo in dvig, ki ga vaše prsi potrebujejo, a ostaja diskretno skrit pod vašo obleko, da boste lahko samozavestno in s stilom uživate v vročih poletnih dnevih.

booby tape kožna barva

Uporaba je enostavna. Do popolnega dekolteja vas loči zgolj nekaj korakov.

  • Pripravite kožo -  naj bo dobro očiščena, brez ostankov olja ali losjona na njej.
  • Odrežite trak. Odmerite in razrežite lepilni trak na želene dolžine - glede na slog vaše obleke in raven podpore, ki jo potrebujete. Za obleke z globljim izrezom ali pri večjem oprsju lahko odrežete daljše kose, za obleke z manjšimi izrezi pa krajše. Zaokrožite robove traku, da preprečite dvigovanje robov.
  • Nalepite trak. Odlepite hrbtni del lepilnega traku in Booby Tape nalepite na kožo - od spodnjega dela prsi proti sredini in do želene točke. Medtem ko nameščate trak, prsi dvignite, da ustvarite želeno obliko in podporo. Trak trdno prilepite na kožo in se prepričajte, da je dobro in udobno pritrjen. Postopek ponovite na drugi dojki  - pazite na simetrijo!
  • Prilagodite trak. Zravnajte se in ga prilagodite, če je to potrebno. Eksperimentirate lahko z različnimi namestitvami traku, da najdete najbolj udobno in ustrezno prilagoditev za vašo obleko in obliko telesa. Prepričajte se, da je trak dobro, a ne pretesno pritrjen, da se lahko udobno premikate in neovirano dihate.
  • Oblecite poletno obleko! Ko je lepilni trak nameščen o vaših željah, lahko brez skrbi oblečete svojo poletno obleko.  Booby Tape bo zagotovil ustrezno podporo in dvig prsi ter vam omogočil, da oblečete obleko brez naramnic, z odprtim hrbtom ali globokim dekoltejem. Lahko boste plesale, se gibale in uživale v poletnih aktivnostih, ne da bi vas pri tem skrbelo, da bi se videl nedrček ali da bi se počutili neprijetno.
  • Odstranitev. Trak odstranite previdno  - z nežnim vlečenjem od stranskega dela proti sredini. Odlepite ga počasi, da preprečite nelagodje ali draženje kože. Če so na vaši koži ostali ostanki lepila, jih lahko očistite z oljem ali losjonom za telo.

booby tape silikonska maska za dekolte

Za popoln dekolte v svojo dnevno rutino dodajte tudi skrb za kožo na dekolteju. S pilingom kožo nežno očistite, da postane gladka. V večerno rutino dodajte rabo silikonske maske proti gubam, ki bo zmanjšala gube in preprečila njihov nastanek na dekolteju, kot  posledice sončenja, naravnega staranja ali spanja na boku. Vsaj dvakrat tedensko pa svojemu dekolteju privoščite masko iz rožnate gline, ki bo poskrbela za mladosten videz vašega dekolteja, saj bo kožo navlažila in učvrstila. Pred odhodom od doma pa ne pozabite na uporabo bronzerja, s katerim lahko še dodatno poudarite svoj dekolte in pričarate videz zagorele kože.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča