Aplikacije, ki bi jih moral uporabljati vsak moški

Klavdija Rupar 20.02.2021
pexels-photo-3850263

Telefoni so postali naš glavni modni dodatek, ki ga ves čas nosimo s seboj in na njem preživimo tudi po več ur na dan. Da ne boste uporabljali zgolj in samo družbenih omrežij, si raje naložite aplikacije, s katerimi si boste olajšali marsikatero izbiro in željo. Danes vam bomo predstavili nekaj aplikacij, ki bi jih moral uporabljati vsak moški, seveda lahko tudi ženske. 

Distiller

Aplikacija Distiller bo poskrbela, da boste izpadli kot pravi poznavalec žganih pijač. Vsebuje namreč prav ocene več kot tisoč žganih izdelkov, od ruma, viskija do gina. Žgane pijače so v zadnjem času ponovno postale izredno priljubljene, kar dokazuje vedno večja skupnost navdušencev na tej aplikaciji. Z aplikacijo si lahko pomagate pri nakupu najboljše pijače za darilo ali predvsem zase, glede na vaše preference pa vam nato tudi daje priporočila, kaj lahko kupite naslednjič.

Foto: Pexels

Airbnb

Sicer so potovanja trenutno postavljena na stran, a vsi upamo, da se bodo stvari počasi toliko sprostile, da bomo lahko potovali vsaj po Evropi. Če ste navdušen turist oz. popotnik bo aplikacija Airbnb kot nalašč za vas. Aplikacija seveda lahko deluje tudi v drugo smer; na njej namreč lahko objavite stanovanje ali apartma, ki ga oddajate in tako zaslužite denar. Airbnb deluje v 190 državah po svetu, iščete pa lahko tako po ceni, najboljši soseskah ali najboljših ponudbah. 

NFL

Sicer NFL v Sloveniji ni tako znan, a vedno več ljudi tudi pri nas spremlja Super Bowl, zato je aplikacija več kot primerna za vse športne navdušence. Z njo lahko spremljate zadnje tekme in najboljše dogodke celotne sezone. Aplikacija je redno posodobljena, zato na njej lahko spremljate tudi statistike, zadnje novice in veliko video materiala. 

Foto: Pexels

VSCO

Četudi niste pretirani navdušeni nad fotografiranjem, a vseeno kamorkoli greste fotografije delate kar z mobilnim telefonom, vam bo aplikacija VSCO prišla zagotovo prav. Z njo namreč lahko brez težav urejate slike in uporabljate tudi bolj napredne filtre, s katerimi bodo vaše fotografije izstopale. Poleg tega vas bo tudi naučil novih trikov in vam omogočil, da se povežete z drugimi fotografi znotraj skupnosti in povsem razvijete svoj fotografski talent.

Elevate

Z aplikacijo Elevate boste poskrbeli za boljši spomin, lažje procesiranje informacij, boljšo pozornost in še mnogo več. Gre namreč za aplikacijo, ki so jo ustvarili s pomočjo strokovnjakov za izobraževanje. Vsebuje razne sestavljanke, sudokuje in podobne uganke, ki bodo pomagale pri treniranju možganov in poskrbele, da boste dosegali vedno boljše rezultate. Ima več kot 40 iger za možgane, med njimi so tudi personalizirane vadbe in različni nivoji, s katerimi poskrbijo, da je vsaka nova zadeva nov izziv.

Foto: Pexels


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča