Stolček je najnovejši “must have” trend na področju opremljanja doma

Valentina Jarc 16.03.2021
stlcekambient

Praktičen lesen stolček, ki je videti, kot da smo ga ravnokar prinesli iz drvarnice, je lahko popolna odlagalna površina, ko pridejo na obisk prijatelji, služi lahko kot nočna omarica, ko pred spanjem nanj odložimo knjigo, prav nam pride v kopalnici med urejanjem nohtov, odlično se odreže v veži, ko si moramo obuti čevlje, in je nepogrešljiv del omizja, ko pride na večerjo večje število prijateljev oziroma družinskih članov.

Je eden tistih vsestranskih pohištvenih kosov, ki nam sledi iz stanovanja v stanovanje in brez katerega si v bistvu sploh ne znamo predstavljati življenja. Stolček se še posebej dobro odreže v majhnih stanovanjih in prostorih z nizkimi stropi, saj njegova velikost ne ogroža majhnosti prostora, prav obratno, prostor je zaradi miniaturnosti stolčka videti večje, bolj zračno in prostorno.
Je popolna rešitev za vse, ki jim doma primanjkuje prostora in prostih odlagalnih površin, ter tiste, ki v goste vedno povabijo več ljudi, kot jih je njihovo stanovanje zmožno sprejeti. Navsezadnje ne smemo pozabiti omeniti tudi ljubiteljev rastlin - ti bodo na stolček, dva ali tri z veseljem položili kakšno od svojih sobnih rastlin, ki bo tako lažje dostopala do sončnih žarkov, ki v nekatera stanovanja posijejo le redko.
Da zaključimo - še zavedali si nismo, da je stolček resnično eden tistih “moraš imeti” pohištvenih trendov, ki niso le muha enodnevnica, ampak z nami ostanejo za vedno.


Fotogalerija

stolček stolček stolček stolček stol stol stol

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča