Chanel je predstavil čudovit adventni koledar

CITYLIFE 30.11.2021
chanel4.jpeg

Pri Chanelu so predstavili čudovit adventni koledar v obliki ogromne stekleničke kultnega parfuma Chanel N°5, ki ni privlačen zgolj zaradi tega, ker se v njem skrivajo darila. Za razliko od običajnih adventnih koledarjev ima Chanel N°5 kar 27 oken, ki se namesto 1. decembra začnejo odpirati šele 5. decembra. In jasno je zakaj - pet je bila najljubša številka ustanoviteljice modne hiše Gabrielle Coco Chanel, na Rue Cambon 31 v Parizu pa je bil prvi butik znamke.


V Chanelovem, zelo lično urejenem adventnem koledarju, so ikonični izdelki hiše in darila, ki v prosti prodaji niso na voljo. Med številnimi presenečenji so omejena serija šminke Rouge Allure N ° 5 Independante, ki jo navdihuje legendarna petica, lak za nohte Le Vernis v novem rdečem odtenku, zapestnica s številko pet, edinstvena snežna krogla, za božič pa se odpro vratca, ki zakrivajo stekleničko dišave št. 5 Eau de Parfum.


Poleg teh so v koledarju, ki je na voljo v zelo omejenih količinah, krema za roke št. 5 L'Eau On Hand Cream, miniaturne izdaje parfumov, obesek za ključe, ogledalo v obliki stekleničke N°5, parfum, milo in krema za telo z vonjem N°5


Chanelov adventni koledar je čudovito darilo, ki bo zadovoljilo vsako lepotno navdušenko, ter navdihnil tudi tiste, ki to (še) niso.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika