Ženski parfumi za letošnjo jesen

Klavdija Rupar 13.10.2021
pexels-photo-965989

Ob novem letnem času se ne menja le garderoba, frizura in ličila, menjajo se tudi parfumi. Nekateri so namreč s svojim svežim vonjem precej bolj primerni za poletne mesece, spet drugi so bolj primerni za hladne mesece. Če ste v iskanju novega parfuma in nimate ideje, katerega bi izbrali vam spodaj predstavljamo najboljše parfume za letošnjo jesen.

Givenchy L'Interdit Rouge Eau De Parfum

Senzualen in eleganten parfum, v katerem se prepletajo vonji tuberoze (agavi sorodna, močno dišeča trajnica) in jasmina, z dodatkom začimb in lesenega pridiha, ki parfumu prida kanček globine. Je odličen jesenski parfum za ženstvene ženske, z močnim karakterjem, a toplim in strastnim srcem.

Foto: fragrantica.com

Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily Cologne Intense

Očarljiv a pomirjajoč parfum, v katerem so delikatne cvetlice zmešane s kremasto sandalovino, s pridihom jantarja, medtem ko note ingverja in kadamoma dodajo parfumu tople in začimbaste vonjave.

Parfum je eden najboljših jesenskih parfumov za vse ženske, ki iščejo zdravilo za jesensko melanholijo.

Foto: Fragrantica

Lancome Idole L'Intense Eau De Parfum

Živahen in očarljiv vonj, v katerem se prepletajo elegantne vrtnice, senzualno svež jasmin in vonj grenivke, v kombinaciji z močnim vanilijevim sirupom in pridihom lesnatih not, ki prinesejo toplino in globino.

Primeren je za ženske, ki najraje nosijo vpadljive in močne vonje vrtnic s pridihom klasike.

Foto: amazon.com

Louis Vuitton Spell on You

Gre za prijetno kombinacijo različnih not, ki ustvarijo seksi počutje. Ustvaril ga je Vuittonov parfumer Jacques Cavallier Belletrud, inspiracijo pa je našel v napetosti in igranju igric med dvema zaljubljencema. Gre za kombinacijo takoj prepoznavne vrtnice in jasmina.

Foto: Fragrantica.com

Perfect Intense Eau de Parfum

Če ste navdušeni nad parfumi Marc Jacobsa in vam je bil všeč vonj Perfect, ki je lani prišel na tržišče, počakajte da povohate tega, ki je še bolj sofisticiran. V njem se prepletajo vonji marjetice in mandljev, v kombinaciji z jasminom in sandalovino, ki prinašata dotik toplote.

Foto: Fragrantica.com


Izbor urednika