Barcaffè D.O.T. - prava turška kava v kapsuli

CITYLIFE 14.12.2018
Barcaffè D.O.T.

Kakovost, edinstveni okus in značilna aroma so popolna kombinacija za začetek dneva. Ta je združena v kapsuli Barcaffè D.O.T., ki je prva tovrstna turška kava na slovenskem trgu. 

Visoko kakovostna turška kava iz kapsule – posebno dizajnirana kapsula omogoča ekstrakcijo in pripravo turške kave brez uporabe džezve. Kava je v zaščitni atmosferi, katera ohranja svežino in popoln okus turške kave. Kapsula ima posebno obliko, ki ohranja svežino in vse svojstva mlete pražene kave. Kapsula zadostuje za pripravo kavnega napitka v standardni skodelici 150ml.

Kapsula ima posebno obliko, ki ohranja svežino in vse značilnosti mlete pražene kave. 

Barcaffè D.O.T. kapsule lahko uporabljamo na vseh Dolce Gusto® aparatih in aparatih kompatibilnih s tem sistemom.

Navodila za pripravo:

  • Kapsulo vstavimo v za to namenjen prostor na aparatu. Napitek se pripravi z vročo vodo na ustreznem aparatu za kapsule.
  • Pripravimo napitek - Vsebina kapsule zadostuje za približno 150 ml napitka.
  • Po končani pripravi dobro premešamo peno in do zaužitja počakamo 3 minute.
  • Uživamo v okusu prave turške kave.

Poskusimo tudi ostale kavne izdelke Barcaffè D.O.T.:

Espresso -  Espresso napitek Barcaffè D.O.T. se brez težav kosa z vrhunskim espresso napitkom pripravljenim iz profesionalnega espresso napitka. Cappuccino - Cappuccino sestoji iz kapsule za espresso in kapsule z mlekom, ter nas bo navdušil s polnim okusom in bogato kremasto peno. Caffè Latte - Caffè Latte (oziroma bela kava) nas bo očarala z razno pravšnjim razmerjem med kavnim in mlečnim okusom, združenim v eno kapsulo.
barcaffe.si/kapsule

Fotogalerija

Barcaffè D.O.T. Barcaffè D.O.T. Barcaffè D.O.T.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika