Festival November Gourmet Ljubljana 2018

CITYLIFE 05.11.2018
Festival November Gourmet Ljubljana

S pestrim programom bo November Gourmet Ljubljana Festival nedvomno obogatil kulinarično dogajanje v Ljubljani.

Poleg glavnih dogodkov kot so Ljubljanska vinska pot, Slovenski festival vin ter zaključna prireditev November Gourmet Finale, se na različnih prizoriščih v mestu dogaja še vrsta zanimivih kulinaričnih dogodkov, delavnic in degustacij.

Foto: Žiga Koritnik

Različni ljubljanski gostinci bodo v znamenju "Okusov Ljubljane", torej tradicionalnih ljubljanskih jedi v sodobnih inačicah, prilagodili svoje menije. Izbrani hoteli bodo za svoje goste ponovno oblikovali festivalske pakete, ki bodo pritegnili vse ljubitelje kuhanja in navdušence nad gastronomskimi dosežki.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Festivalsko dogajanje bo doživelo vrhunec na zaključnem dogodku November Gourmet Finale, ki se bo odvijalo na edinstveni lokaciji, v Mestu oblikovanja na Dunajski cesti 123. Že drugo leto zapored bo del programa tudi razglasitev novega okusa Ljubljane, ki bo izbran med novimi izvirnimi recepti, oddanimi na nagradnem natečaju "Nov okus Ljubljane".

Letos novembra se bo torej ponovno veliko dogajalo. Ne prezrite strokovno-izobraževalnih vsebin s področja kulinarike in ne zamudite priložnosti za druženje z najpomembnejšimi slovenskimi kulinaričnimi imeni. 

www.gourmet-lj.si #gourmetLj
www.visitljubljana.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča