Gostilnica Barba s prazničnimi meniji

CITYLIFE 06.12.2019
Gostilnica barba

Še posebej lepo bo pri nas v decembru, mesecu, ki riše nasmeške na obraze, v katerem še več časa preživimo z družino, prijatelji, ko njegova čarobnost, pravljičnost in dragocenost osvoji naša srca. December je čas, ko trenutki sežejo do srca in duše, ki jih zaznamuje notranji nemir, v pričakovanju nečesa lepega.

Prav to smo imeli v mislih, ko smo sestavljali decembrske menije za zaključene družbe v želji, da naši gostje uživajo v prijetnem prazničnem ambientu in razvajajo svoje brbončice ob sveže pripravljenih hišnih dobrotah, ki jih popeljejo na enkratno gurmansko doživetje pristnih okusov.

Kulinarika in povabilo

V hladnih zimskih dneh, zavitih v zgodnjo temo, nam bodo praznične luči pričarale skrivnostno vzdušje, svoje goste pa bomo popeljali na kulinarično popotovanje med meniji, ki smo jih pripravili za vas in vašo družbo. Gosta ne bomo pustili malodušnega, še zlasti ne ob premišljeno izbranem kozarcu dobre kapljice. Vabimo vas k ogledu menijev na naši spletni strani gostilnicabarba.si in rezervaciji mize na kontaktno št. 07/29 26 000 ali e-mail rezervacije@gostilnicabarba.si.

Kulinarika že tisočletja za isto mizo združuje ljudi v nenehnem iskanju pristnih užitkov in v Gostilnici Barba vam z osebnim pristopom in prijetnim ambientom ponujamo prav to - kulinarično doživetje s pridihom nostalgije, domačnosti in čarobnosti.

Gostilnica Barba, Topliška cesta 2a, Novo mesto
gostilnicabarba.si

Fotogalerija

Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika