Kulinarično doživetje v Gostilnici Barba

CITYLIFE 19.09.2019
Gostilnica Barba

Prav to so imeli v mislih, ko je nastajala Gostilnica Barba, in tudi danes, po nekaj več kot petih letih, še vedno stremijo k tej zgodbi, se trudijo, da njihovi gostje uživajo ob prijetnem ambientu in razvajajo svoje brbončice obsveže pripravljenih hišnih dobrotah, ki jih popeljejo na enkratno gurmansko doživetje pristnih okusov, začinjenih s tradicijo in sodobnostjo.

Izbrana kulinarika

Njihova kulinarika temelji na pristni domači hrani s pridihom sedanjosti in je sezonsko obarvana. Ponosni so na naravni pristop h kuhanju, saj uporabljajo sveže in domače sestavine. Velika večina jedi je pripravljena v domači kuhinji, po recepturi naših mam. Štruklji, testenine pa pite in čokoladne pregrehe so le del te tradicije, ki jo vztrajno bogatijo, izboljšujejo in preizkušajo. 

Gostilnica Barba.

Svoj navdih iščejo tudi v stoletni tradiciji domače dolenjske kulinarike, ki ji dodajo modernejši pridih. Svoje goste popeljejo na kulinarično popotovanje z govejim tatarjem iz starane govedine in domačim kruhkom ali s pašteto dimljene postrvi s kančkom hrenove omake, da prebudi od napornih dni zaspane čute. Goveji rib eye steak, tuna steak ali file Fondinega brancina gosta ne bo pustil malodušnega, še zlasti ne ob premišljeno izbranem kozarcu vina iz pestre ponudbe domačih in sosednjih vinarjev. 

Sproščujoč in nevsiljiv ambient v sozvočju s prijetno glasbo, osebje, ki prisluhne željam, in vizija po dobrem in izvirnem bodo na cenjene goste gostilnice naredili močan vtis.

Povabilo na kulinarično doživetje

Skrb za ponudbo hrane in vin najboljše kakovosti v kombinaciji s prijetno strežbo je zagotovo eden glavnih razlogov za počasi rastočo prepoznavnost Gostilnice Barba. Kulinarika že tisočletja za isto mizo združuje ljudi, ki nenehno iščejo pristne užitke, in v Gostilnici Barba nam z osebnim pristopom in prijetnim ambientom ponujajo prav to – kulinarično doživetje s pridihom nostalgije in domačnosti. Dobrodošli.

Gostilnica Barba, Topliška cesta 2a, Novo mesto
gostilnicabarba.si

Fotogalerija

Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba. Gostilnica Barba.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča