Mame kuhaj(m)o najboljše!

Gabrijela Vrbnjak 04.03.2020
foto: Mama kuha

Ena takšnih mam je zagotovo tudi Vita Starman, na Instagramu jo najdemo kot @mamakuha. Vita, mamica mali Emi, pravi, da ko je postala mama, se ji je svet obrnil na glavo. “Moje življenje se vrti okoli moje Eme in ker zanjo želim le najbolje, se trudim, da je taka tudi njena prehrana,” pravi. Tudi zato ustvarja preproste, a barvite, recepte za najmlajše z izbranimi sezonskimi sestavinami.

foto: Mama kuha

Mama Vita obožuje ustvarjanje hrane za malčke, piše pa tudi blog, kjer objavlja ideje, kaj pripraviti za hitro, a zdravo pripravljeno okusno malico, kosilo, večerjo, ali posladek za vso družino. Hitra ideja: juhica iz popečene cvetače, lososovi polpeti, za sladico pa šnitke z vanilijo in kokosom, voila!

V sodelovanju s Caspar Design je ustvarila prikupno cvetočo kolekcijo predpasnikov in majčk #mamakuha. Kolekciji za odrasle pa so priključili tudi luštne pomanjšane verzije za otroke. Mama Vita je recepte, ki so objavljeni na blogu, izdala tudi v fizični obliki, v Mama kuha škatlici receptov. Kmalu pa bodo na voljo nove škatlice unikatnih receptov na temo uvajanja goste hrane pri dojenčkih. Do takrat pa si lahko prenesemo namige, kako pripraviti piknik zabavo za naše najmlajše.

foto: Mama kuha

Fotogalerija

foto: Mama kuha foto: Mama kuha foto: Mama kuha foto: Mama kuha foto: Mama kuha foto: Mama kuha foto: Mama kuha foto: Mama kuha foto: Mama kuha foto: Mama kuha foto: Mama kuha

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika