Že veš, kateri film gledati čez vikend?

CITYLIFE 10.04.2021
barcafe

In ob kateri kavi je najbolje uživati med gledanjem filmov? 

Sladki in kremasti okusi Barcaffè Cappuccina ti bodo polepšali gledanje najboljših dram preteklega leta. Ob nekaterih filmih bodo točile solze, zato bo sladka pregreha kremastih napitkov Barcaffè več kot dobrodošla.

The Trial of the Chicago 7 in Barcaffè Capuccino Classic
Legendarni Sacha Baron Cohen, ki slovi predvsem po vlogi Borata ter Eddie Redmayne iz Teorije vsega in Magičnih živali tokrat skupaj nastopita v resnični zgodbi o čikaškem sojenju sedmerici aktivistov, ki so jim na zahtevo Nixonove administracije sodili zaradi zarote in izgredništva. Gre za tako imenovano »courtroom« dramo, žanr filma, v katerem ima sistem pravičnosti ključno vlogo v filmski pripovedi. Kljub izjemni vsebini pa traja kar dve in pol uri, kar lahko pri marsikomu že preusmeri fokus. Zato si privošči mlečno-kavni okus Barcaffè Capuccino Classic, ki se mu je upreti še težje kot dobremu filmu.

The Father in Barcaffè Cappuccino Choco
Anthony Hopkins, ki je najstarejši nominiranec za Oskarja, se v filmu bori s postopnim izgubljanjem spomina. Še posebej sladka pregreha kot je Barcaffè Cappuccino Choco bo ravno pravšnja tolažba, ko boste v ganljivih prizorih naveze oče in hči spustili kakšno solzo.

Mank in Barcaffè Cappuccino Caramel
Črno-bela biografska drama o zlatih letih Hollywooda je prejela kar deset nominacij, kar je največ v tem letu. Popelje nas med leta 1930 in 1940, ko je Herman J. Mankiewicz ustvarjal scenarij za kultnega Državljana Kana. In kaj še bolj kliče k nostalgiji kot aroma karamele? Barcaffè Cappuccino Caramel je ravno pravšnji za ljubitelje sladkega življenja in nekaj romance, ki jo boste skozi film podoživeli ob vlogah Amande Seyfried in Garyja Oldmana.

Nomadland in Barcaffè Cappuccino Vanilla
Izvrstna Frances McDormand znana po vlogi policistke v  znamenitem filmu Fargo prevzame vlogo ženske, ki se zaradi izgube premoženja v recesiji odpravi na popotovanje po ameriškem Zahodu. Čudoviti in manj čudovite prizori Amerike, nomadsko življenje in dolgi prostrani razgledi kličejo po aromatični skodelici Barcaffè Cappuccino Vanilla. Je tudi v vas kaj sodobnega nomada, ki želi s kombijem naokrog?

Promising Young Woman in Barcaffè Cappuccino Irish Cream
Junakinja filma je igralka Carey Mulligan v vlogi nepredvidljive Cassie. Zvezda, kakršna je Mulligan, v vlogi travmatiziranega dekleta zaradi tragičnega dogodka iz preteklosti, nosi nekaj irskega. Barista, ki išče maščevanje nad tistimi, ki so ji prekrižali pot in Barcaffè Cappuccino Irish Cream z okusom irskega likerja in sladke smetane sta odlična kombinacija petkovega večera.

Minari in Barcaffè Cappuccino Classic Extra Creamy
Film o korejski družini, ki se v ZDA preseli z željo po novem začetku. Lovljenje ameriških sanj s poslovno idejo, ki je še niste videli! In kaj imamo radi sanjači? Veliko sladke kreme ali pa kar Barcaffè Cappuccino Classic Extra Creamy.

Včasih je vse, kar potrebuješ, le dober film in skodelica kave kremastega okusa.

Izbor urednika