Estetika prostora - vrača se pohištvo iz ratana

Helena Peterlin 15.02.2024
jyskratan1

jyskratan4Ne glede na to, ali gre za pravi ali umetni ratan, gre za zelo estetski material, ki v notranjosti ustvari prijetno, skandinavsko vzdušje, pri JYSK-u pa smo našli več različnih kosov, tako da si lahko vsak izbere točno tistega, ki ustreza stilu opremljanja njegovega doma.

Kosi pohištva iz ratana so hkrati zelo zanimivi in zračni ter se odlično podajo v večino notranjih prostorov. Ker gre za material, ki je videti zelo naraven in nevsiljiv, ga je enostavno kombinirati z obstoječim pohištvom in tako doseči sproščujočo in nevsiljivo estetiko v vsakem interierju.

Naravna estetika za dom

Mnogim tako ljub ratan je preplavil družbena omrežja s svojimi novimi in neverjetno elegantnimi različicami, ki vsak interier naredijo bolj svež in naraven, hkrati pa mu dajo pridih boho videza. Ti vrhunski pleteni kosi svojo priljubljenost dolgujejo prav velikemu vračanju narave in naraščajočemu zavedanju pomena varovanja okolja in trajnosti. Poleg tega je ratan enostaven za kombiniranje, zato se bo dobro podal v vsak prostor, ne glede na stil dekoracije.

jyskratan2

Kolekcija Halmstad je osredotočena na naravno estetiko hrasta in v kombinaciji z vzorcem ratana na vratih komod, omar, TV omaric, nočnih omaric in posteljnih vzglavij. Ta kolekcija bo vsakemu prostoru dala popolnoma nov, svež videz.

Idealen trio za shranjevanje

Druga kolekcija, ki smo jo našli, je serija Saltvig, ki jo sestavlja vpadljiv trio pohištvenih kosov iz visokokakovostnega jesena. Tako kot v prejšnji kolekciji stilski vzorec ratana daje pohištvu estetski videz. Kolekcijo sestavljajo dve komodi in omara, ki se odlično podajo v vsak prostor, kjer je treba pospraviti nepotrebne malenkosti.

jyskratan3

 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika