Izkoristite popuste črnega petka za darila

Helena Peterlin 23.11.2023
delonghi-la-specialista_1

delonghi dinamica plusDe'Longhi: Kavni užitek z enim dotikom, od zrna do skodelice

De'Longhi je sinonim za vrhunsko kavo. De'Longhi je znan po kombinaciji elegantnega dizajna in visoke zmogljivosti, kar bo zadovoljilo tudi najzahtevnejše ljubitelje kave. S popusti črnega petka do -40 % na kavne aparate Dinamica Plus, La Specialista in Magnifica Evo se lahko prepustite brezhibni kombinaciji kavnih užitkov.  

delonghi magnifica evo

Nutribullet: Ohranite zdrav način življenja 

Zdrav način življenja je vse bolj pomemben, zato je Nutribullet odlična izbira za tiste, ki želijo v svojo prehrano vključiti več svežega sadja in zelenjave. Nutribullet izstopa s svojo enostavno uporabo in možnostjo priprave raznolikih receptov, ki navdušujejo brbončiče. Preprosto, hitro in z enim zavrtljajem lahko v njem pripravite različne jedi, zmelje celo oreščke, zato lahko z njim pripravite okusen in hranljiv jutranji smuti, zmore pa tudi veliko več. Črni petek prinaša ekskluzivni popust -30 % na te zmogljive mešalnike. 

nutribullet

Kenwood: Kuhajte s stilom in uživajte v kulinaričnih užitkih

Kenwood je blagovna znamka, ki je znana po svojih vrhunskih kuhinjskih aparatih, ki združujejo slog, zmogljivost in inovacije. S temi aparati boste lahko ustvarjali kulinarične mojstrovine in presenetili svoje goste s profesionalno pripravljenimi jedmi. Črni petek vam ponuja priložnost, da svojo kuhinjo opremite s Kenwoodovim kuhinjskim robotom po kar -35% nižji ceni

kenwood kmix

Izkoristite popuste in razveselite svoje najdražje

Črni petek je čas, ko lahko resnično prihranite pri nakupovanju. S popusti na izdelke De'Longhi, Nutribullet in Kenwood lahko opremite svojo kuhinjo s kakovostno in stilsko opremo ter hkrati presenetite svoje najdražje s čudovitimi darili. Ne zamudite te priložnosti, da izkoristite ugodnosti črnega petka in ustvarite nepozabne trenutke v svojem domu. Srečno nakupovanje!


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika