Mali zakladi navdušujejo z izdelki za najlepše trenutke v življenju

CITYLIFE 25.05.2021
malizakladi-2

Dobrodošli v čarobnem svetu trgovine Mali zakladi ... Zgodba Malih zakladov sega že v leto 2008, ko je ustanoviteljica spletnega butika Malizakladi.si Petra Vrhovec Rozman, danes ponosna mamica dvojčkov, začela fotografirati novorojenčke, dojenčke, nosečnice in družine. Iz njenih fotografij so kmalu nastale avtorske voščilnice in telegrami za dojenčke in mame. Petra je nadaljevala z ustanovitvijo prve butične spletne trgovine za najmlajše, leta 2018 pa je odprla vrata največja butična trgovina za dojenčke, malčke in mamice pri nas.
Premium otroška oprema, igrače in dodatki
Otroci so naš največji zaklad in ponudba trgovine Mali zakladi je namenjena vsem staršem, ki iščejo produkte s pečatom, izdelke, ki v sebi nosijo zgodbo in so delo podjetij, ki so skrbno zasnovala dizajne, ki bodo lahko všečni, varni, uporabni in bodo tako pozitivno vplivali na življenja otrok. 

Z željo, da bi omogočili nakup vseh izdelkov na enem mestu, poleg otroških vozičkov, avtosedežev, igračk za ustvarjalno igro doma in na prostem nudijo tudi dodatke za sobico, vse za čas hranjenja in nege in otroško garderobo.

Družinam prijazna konceptualna trgovina – »Family concept store« 
Ponudba trgovine nenehno raste in danes so Mali zakladi družinam prijazna spletna trgovina, v ponudbi katere lahko prav vsakdo najde nekaj zase. 

Pred kratkim so Mali zakladi tako predstavili razveseljivo novost: električne skiroje priznane ameriške blagovne znamke Bird. Gre za svetovno znano blagovno znamko, katere izdelki slovijo po izjemnem dizajnu in tehnični dovršenosti.
malizakladi.si

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika