Najlepši slovenski planerji za 2023

Klavdija Rupar 16.01.2023
mg5396-edit-1

Še nimate planerja za letošnje leto? Potem je sedaj skrajni čas, da si ga naročite, saj se januar že preveša v drugo polovico. Zakaj sploh imeti planer? Vanj lahko zabeležite vse opravke, naloge, dogodke in opomnike, s čimer postante precej bolj organizirani in pozabljivi.

Kateri so najlepši slovenski planerji?

Letni planer Lepa Afna

Letni planer ene naših najbolj znanih vplivnic Lepe Afne se letos imenuje Z nogami na tleh ciljam do zvezd. Na voljo je v špiralni in trdi vezavi, na voljo so prostorčki od januarja 2023 do decembra 2023. Poleg klasičnih tednov, je dodan še finančni pregled meseca, tedenske motivacijske misli, mesto za zapiske in žepek na koncu.

Cena: 27,90 evrov 

Foto: lepaafna.si

Magic planer

Letni planer Magic planer je letos na voljo že 8. leto, tokrat z novim dizajnom in še za 50-odstotkov bogatejši kot lansko leto. Na naslovnici piše Create Your Own Magic, kar je vsakodnevni opomnik, da načrtuješ svoje sanjsko leto. Poleg klasičnega planerja lahko notri zapisuješ še svoje cilje, rutino, zdravstvene informacije, priporočila, seznam želja, potovalni bucket list, božični proračun & božična darila, dodani so mesečni sledilci (hidracije, korakov, welnessa, financ), koledar aktivnosti in še mnogo drugega. Na voljo je v črni in beli barvi. 

Cena: 26,90 evrov

Foto: magic-planner.com

Ujemi ritem v 2023

Rokovnik Ujemi ritem v 2023, ki sta ga izdelali mama Irena in hči Satin, je primeren za ženske, ki želijo same pisati poglavja v zgodbi svojega življenja. V njem boš lahko zapisovala cilje, urejanje financ, na voljo imaš tedenski in mesečni pregled, ideje za darila, potovalni načrti, knjižni seznam in celo stran za osebnostno rast - kolo ravnovesja. Planer je primeren tako za študentko kot za poslovno žensko.

Foto: peresa.si 

Planer Moj vibe

Planer moj vibe, je namenjen tebi, ki sama ustvarjaš svoj vibe in svoje leto. Namenjen je zapisu tedenskih obveznosti, mesečnih ciljev in dnevnih opravil v letu 2023. Eleganten dizajn z zlatimi detajli, pregledna notranjost in ravno prave velikosti za v torbico. Poleg klasičnega pregleda so notri še letna potovanja, finančni koledarček, vadbeni koledarček in bullet journal strani za zapiske. Na voljo sta še dve različici: stripes in Sicily.

Cena: 26.90 evrov

Foto: mojvibe.si 

Planer Equa

Tedenski planer Equa vam bo omogočal, da ostanete na tekočem s svojimi cilji in zgradite svoje sanjsko življenje na trajnostni način. Gre za klasičen minimalističen tedenski planer, ki so mu doodane še motivacijske nalepke. V omejeni izdaji ga lahko kupite tudi v kompletu z novo stekleničko za vodo.

Cena: 29 evrov

Foto: sl.myequa.com

Simplaner

Rokovnik Hocus pocus focus je popolna kombinacija lovljenja ravnotežja med obveznostmi in prostim časom. Imeli boste večji pregled nad svojim počutjem, izboljšali boste svoje produktivnost in s tem lažje opravljali vsakodnevne naloge. Na levi strani boste lahko zapisovali dnevna opravila in naloge (z možnostjo zapisa datuma, ure, kljukice) in najpomembnejše naloge v dnevu. Na desni strani pa prostor za zapis dnevnega stroškovnika ter prostor, v katerem imate pregled nad svojimi obroki in telesno aktivnostjo. Poleg je prostor še za poljubne zapiske in mini infografika vnosa vode in kako produktiven dan ste imeli.

Cena: 25,90 evrov

Foto: simploo.si 


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča