pexels-photo-6620948

Nekaj idej za podaljšan vikend

Klavdija Rupar 29.10.2021

Vikendi, ki se začnejo na petek ali se podaljšajo v ponedeljek, so zagotovo naši najljubši vikendi. Dodaten dan za polževanje, daljše spanje ali aktivnosti, za katere med napornim tednom nimamo časa.

Naj gre za podaljšan vikend zaradi praznika ali pa ste si prav v ta namen vzeli dopust, spodaj smo vam pripravili nekaj zabavnih idej, ki jih lahko počnete.

Organizirajte piknik

Dnevi so sicer že precej hladni, a vseeno se vmes najde kakšen toplejši in bolj sončen dan, ki ga izkoristite, da letos še zadnjič organizirajte piknik. Seveda ob 12.00, ko je najbolj toplo in primerno oblečeni. Povabite na piknik svojo družino in prijatelje, specite meso in zelenjavo na žaru ter se poslovite od poletnih mesecev.

Foto: pexels

Pojdite v hribe

Kaj je boljšega kot vikend preživeti v hribih? Tja se lahko odpravite tako zgodaj, da ravno ujamete sončni vzhod ali pa tako pozno, da ujamete sončni zahod. Lahko se sprehodite tudi samo do bližnjega hriba in si prevetrite možgane.

Povabite prijatelje na družabne igre

Dodaten dan pomeni dodaten večer, da se dobite s prijatelji, igrate družabne igre, se nasmejete najnovejšim novicam in uživate. Lahko celoten večer spremenite tudi v pivski večer. Dodajte zraven še dobro hrano in pijačo - zanimiv večer je zagotovljen.

Foto: Pexels

Razvajajte se

Podaljšan vikend izkoristite za razvajanje. Pojdite na masažo ali v savno, doma pa si privoščite nego obraza, uredite si nohte in podeplirajte vse dele telesa. Preberite dobro knjigo, poslušajte najnovejši del svojega najljubšega podcasta in se sprostite. Pa seveda zjutraj ne pozabite poležavati in si privoščiti zajtrka v postelji.


Izbor urednika