Nepozabna doživetja, ki jih lahko doživimo na potovanjih

Klavdija Rupar 03.02.2019
Foto: TripAdvisor

Mogoče se udeležili jogi s kozami ali ob soju lune supali v Barceloni? Spodaj imamo nekaj odbitih in nepozabnih doživetij, ki jih lahko doživimo na prihajajočih potovanjih.

River Bugging, Wales, Velika Britanija

River bugging je neke vrste rafting, samo da namesto na raftu po divjih vodah plujemo z neke vrste čolnom, ki ga Angleži imenujejo river bug. Medtem, ko se bomo spuščali po divjih vodah in brzicah, nam bo vodič pokazal čudovito pokrajino majhnega mesteca Llangollen.

Joga s kozami, Washington, ZDA

Za vse ljubitelje joge – obvezno je potrebno preizkusiti jogo s kozami. Pozo otroka lahko sedaj naredimo tako, da nam na hrbtu stoji majhna kozica. Če to ni dovolj zanimivo, lahko po koncu vadbe obiščemo tudi farmo kozic. To je odličen način, da popestirmo našo vadbo.

Supanje v mesečini, Barcelona, Španija

Supanje, ki se začne z večerjo, pri kateri lahko poskusimo tradicionalne španske jedi, se nadaljuje s supanjem na supu, na katerem so led luči, s katerimi lahko opazujemo vodo pod seboj. Supanje v mesečini, nad nami zvezde, spodaj pa neskončen ocean, samo korak stran od naših desk.

Foto: TripAdvisor

Lebdenje v ledeni vodi, Savolinna, Finska

Zakaj ne bi skočili v ledeno mrzlo vodo na Finskem? Opremljeni z nepremočljivo obleko, ki zagotavlja popolno toploto je to mogoče! Lahko se vržemo v vodo in občudujemo grad Olavinlinna, po koncu pa nas bodo opremili s toplo pijačo, ki bo našo temperaturo vrnila nazaj v normalno stanje.

Foto: visitsavonlinna.fi

Vrnitev v preteklost s pomočjo navidezne resničnosti v Pompejih, Italija

Obisk starodavnih ruševin Pompeja je nedolgo nazaj dobil tehnološki napredek, saj so mu dodali voden ogled z možnostjo navidezne resničnosti, s katero se lahko vrnemo v preteklost. Gre za prvi multimedijski ogled starodavnega mesta: lahko si ogledamo in raziščemo Pompeje 2000 let preden jih je uničil izbruh vulkana.

Foto: Pixabay

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča