Odlični filmi, ki smo jih spregledali v letu 2018

Lana Bauman 12.12.2018
Paddington 2

PADDINGTON 2

Animirana filmska uspešnica, ki navdihuje. Prikupen film z izvirno vsebino je izpostavil igralca Hugha Granta in Phoenixa Buchanana. Velika verjetnost je, da bo Hugh Grant v letu 2019 nominiran za nagrado Oskarja v kategoriji najboljša moška stranska vloga.

FIRST MAN

Režiser odmevnega filma "La La Land" dokazuje, da se znajde v različnih žanrih. V filmu "First man" je prikazana odprava Neila Armstronga na Luno. Poleg samega poteka potovanja in vseh zapletov, je v filmu vzporedno prikazano življenje njegove družine. 

THE DEATH OF STALIN

Komedija, ki na prefinjen način prikazuje politično realnost časa vladavine velikega ruskega voditelja in diktatorja. H kvaliteti filma so pripomogli Jason Isaacs, Rupert Friend, Steve Buscemi, ki so se v svojih vlogah izkazali.

FIRST REFORMED

Drama, v kateri Ethan Hawke odlično odigra naslovno vlogo, govori o pretresljivi preteklosti glavnega lika. Ethan, ki je bil v preteklosti spregledan, v filmu dokazuje, da je igralec visokega kova. 

The Favourite

Komedija, polna prizorov, ki vas bodo nasmejali do solz. The Favourite je eden najboljših filmov letošnjega leta, v katerem se pojavljajo osebe in prizori, zaradi katerih film izstopa. Komedija bo z zasedbo Olivia Colman, Ema Stone, Rachel Wisz in Nicholas Hoult, zagotovo nominirana za več Oskarjev. 


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča