Poklon lesu slovenskih ustvarjalcev

Gabrijela Vrbnjak 15.05.2019
foto: The WOW BOW

The WOW BOW

The WOW BOW metuljčke, sicer priljubljen moški dodatek, dvigne na novo raven. Oplemeniti ga z lesom in nameni predvsem ženskam. Leseni metuljček lahko tako dame kombinirajo s srajčko, bluzico, srajčno obleko ali kot lasni dodatek. Metuljčki so izdelani iz izbranega slovenskega lesa, popestrijo pa jih pentlje iz bombažnega blaga različnih barv in vzorcev.

Blanja

Projekt Blanja je dobil ime po prekmurskem izrazu za desko in svoj največji navdih črpa iz starinskih, obrabljenih, a pristnih predmetov iz lesa. Izdelki so ročno izdelani, popestrijo jih lične fraze ali napis za posebno priložnost.

Moi

Tudi pri Moi iz ljubezni do narave izdelujejo unikatne, ročno izdelane izdelke iz slovenskega lesa, ki pridejo prav kot darilo ali zahvala. V njihovi ponudbi lahko najdemo lesene metuljčke, kravate, torbice in nakit.

FormaWood

Pri FormaWood izdelujejo lesene izdelke predvsem za gostinstvo, hotele, notranjo opremo, pohištvo, poslovna darila. Gre za družinsko podjetje Pevc, ki že od nekdaj obožujejo les, njegov otip, vonj, toplino in unikatnost.

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča