Prihaja že 12. Bovec Outdoor Film Festival

Helena Peterlin 27.12.2018
12. Bovec Outdoor Film Festival

Filmi, predavanja, okrogla miza, razstava, delavnice, druženje ... se vračajo v Bovec. Natančneje, v petek, 28. decembra 2018 ob 16. uri, se 12. Bovec Outdoor Film Festival - BOFF začne v Stergulčevi hiši z okroglo mizo o vedno aktualni lokalni temi, upravljanju veslanja na reki Soči, nadaljuje pa s predavanji soteskarja Žiga Humarja, lednega plezalca Aljaža Anderleta in alpinista Bogdana Biščaka. Večer bo zaključila otvoritev razstave slikarja in kiparja Evgena Čopija Goriška. V soboto in nedeljo, 29. in 30. decembra 2018, bo festival doma v veliki dvorani Kulturnega doma, kjer si bomo lahko na platnu ogledali 27 filmov ter prisluhnili klepetu z gosti in jih tudi kaj vprašali. V soboto se projekcije začnejo ob 17. uri, v nedeljo uro pozneje. 

Od jutri, 28. decembra 2018, do nedelje, 30. decembra 2018, bo v Bovcu dvanajsti festival filmov o športih in avanturah v naravi ter o naravi sami - Bovec Outdoor Film Festival.

Adrenalinski spremljevalni spored

Zlasti v soboto dopoldan BOFF seže tudi izven Bovca s »fotopobegom« in s preventivno delavnico smučanja in deskanja izven urejenih smučišč na Kaninu. Kanin in BOFF sta povezana že od prve izvedbe festivala in tudi letos si bomo obiskovalci vikend lahko popestrili s smučanjem na najvišjem slovenskem smučišču. Poskrbljeno bo tudi za varstvo in animacijo otrok.

Vstopnice

Priporočljiva je rezervacija vstopnic na email naslov office@boff.si. Vstopnica za posamezni sklop (vključno s predavanji) stane 5 evrov, za dan 8 evrov ali abonma za vse dni 22 evrov. Z nakupom dnevnih in abonmajskih vstopnic bomo prihranili pri nakupu smučarskih vozovnic za Kanin.

Spored in druge podrobnosti najdemo na spletnem mestu festivala boff.si!

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča