Samsung

Samsung - tukaj je nova serija vrhunskih pametnih telefonov Galaxy S10

Anja Mrevlje

Podjetje Samsung je, v sklopu praznovanja deset let od prvega pametnega telefona serije Galaxy S, predstavil novo serijo vrhunskih pametnih telefonov Galaxy S10. Gre za štiri različne modele pametnih telefonov in sicer Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e ter Galaxy S10 5G.

Vsaka izmed predstavljenih naprav prinaša izkušnjo naslednje generacije na področjih, ki uporabnikom pomenijo največ: izjemne inovacije v zaslonu, kamera in zmogljivost.

Galaxy S10 je oblikovan za vse tiste, ki želijo vrhunski pametni telefon z izjemno zmogljivostjo in določiti temelje za naslednjo generacijo mobilnih izkušenj. Galaxy S10+ dviguje sleherno specifikacijo stopničko višje – od zaslona, do kamere in zmogljivosti. Galaxy S10e je odličen sopotnik tistih, ki si želijo vse vrhunske zmogljivosti v kompaktnem paketu na ravnem zaslonu. In nenazadnje, Galaxy S10 5G je ustvarjen za tiste, ki želijo več in so pripravljeni na najhitrejše razpoložljive hitrosti ter najzmogljivejše funkcije. 

Serija Galaxy S10 z novim Dynamic AMOLED zaslonom, kamero naslednje generacije in pametnimi zmogljivostmi prinaša več izbire in postavlja nove standarde na področju pametnih telefonov. 

Najprej na prodajne police prihajajo Galaxy S10, Galaxy S10+ in Galaxy S10e, in sicer jih bo mogoče kupiti od 21. februarja 2019 v predprodaji, v redni prodaji pa bodo telefoni na voljo na izbranih trgih od 8. marca 2019.

Priporočena maloprodajna cena za Galaxy S10 je od 899,99 evrov, za Galaxy S10+ 999,99 evrov in za Galaxy S10e 749,99 evrov.
samsung.com

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča