Sedaj lahko nakupujemo kar preko Instagrama

Klavdija Rupar 23.03.2019
Foto: Unsplash

Instagram je družbeno omrežje, ki v zadnjem času močno pridobiva na moči in počasi prevladuje ne samo v medijskem, ampak tudi v poslovnem svetu. Na začetku je šlo za zabavno digitalno platformo, na kateri smo lahko spremljali vsakdan naših najljubših zvezdnikov in jim sledili na vsakem koraku. V zadnjem času pa je to preraslo v donosne poslovne priložnosti, saj ga vedno več podjetij in podjetnikov uporablja kot kanal za marketing.

Z le nekaj kliki lahko dosežemo, da se informacije s pomočjo Instagrama širijo s svetlobno hitrostjo. To pa je sedaj dobilo nove razsežnosti, saj bo dostop do blagovnih znamk še enostavnejši, saj bomo lahko nakupovali kar preko Instagrama.

Foto: Pexels

Ob dotiku zaslona bomo pri določenih blagovnih znamkah videli gumb "Checkout on Instagram". Dotaknemo se tega, izberemo barvo in velikost in plačamo brez da bi zapustili Instagram. Ob prvem vstopu moramo samo pustiti svoje ime, e-naslov, številko kartice in naslov za dostavo.

V Združenih državah Amerike je ta oblika že zaživela, kmalu pa se pričakuje tudi drugod po svetu. Blagovne znamke, naveden spodaj, že ponujajo to storitev, v naslednjih tednih pa se jim bodo pridružile tudi številne druge.
instagram.com

Nekaj znamk, ki storitev že ponujajo:

Adidas @adidaswomen & @adidasoriginals
H&M @hm
Huda Beauty @hudabeautyshop
Kylie Cosmetics @kyliecosmetics
MAC Cosmetics @maccosmetics
Michael Kors @michaelkors
NARS @nars
Nike @niketraining & @nikewomen
Revolve @revolve
Zara @zara

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika