Spletne trgovine, kjer lahko kupimo skandinavsko pohištvo

Klavdija Rupar 15.04.2019
Foto; Unsplash

Skandinavci imajo nekaj kar vsi obožujemo, še posebno pa smo navdušeni nad njihovim pohištvom in idejami za notranje oblikovanje. Od rustikalnega in industrijskega videza do bolj modernega, boho ali minimalizma, njihov slog enostavno obožujemo. Z vso raznolikostjo pa ga lahko vkomponiramo tudi v svoj dom. Zato danes predstavljamo spletne strani, na katerih lahko nakupimo skandinavsko pohištvo.

Ikea

Zagotovo najbolj pogosta izbira, saj so tudi eden izmed največjih prodajalcev pohištva, ne samo v Skandinaviji, ampak po celem svetu. Ponujajo ogromno skandinavskega pohištva v različnih slogih in po različnih cenah.
ikea.com

2Modern

Takoj, ko bomo v brskalnik napisali skandinavisko pohištvo, nam bo zelo hitro našlo stran 2Modern. Gre za trgovino, ki na enem mestu združuje različne znamke in je več kot primerna, če si zaželimo pohištva v takšnem slogu.
2modern.com

Foto: Unsplash

H&M Home

H&M je sicer bolj kot po pohištvu in dodatkih za dom znan po oblačilih, a švedski trgovec ponuja tudi čudovite dodatke za dom, vse od posteljnine do manjših košar, kamor lahko pospravimo naše dragocenosti.
www2.hm.com

Urban Outfiters

Podobno kot H&M je tudi Urban Outfiters bolj poznana po modnih oblačilih, a na spletni strani lahko najdemo tudi čudovite dodatke za dom in skandinavsko pohištvo.
urbanoutfitters.com

Foto: Unsplash

Houzz

Houzz predstavlja raznoliko pohištvo, dekorativne dodatke in veliko inspiracije za opremljanje doma. Še posebej se splača pogledati po njihovi skandinavski kolekciji.
houzz.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča