TOP 5 piknik prostorov pri nas

Gabrijela Vrbnjak 02.06.2019
foto: Facebook, Orehov gaj

Številne piknik prostore po Sloveniji in vse podrobnejše informacije lahko glede na lokacijo najdemo na pikniki.si/piknik-prostori. V nadaljevanju pa predstavljamo top 5 piknik prostorov v Osrednji Sloveniji.

Piknik Pri kozolcu - Podutik, Ljubljana

Piknik Pri kozolcu ne bo navaden piknik, saj se vzpodbuja in omogoča piknik brez odpadkov. Na lokaciji so na voljo pribor, krožniki in kozarci za večkratno uporabo. Kot zanimivost: ponujajo tudi najem vrtnega ognja in animacijo za manjše in malo večje otroke.

Gostinstvo Sidro, Zbilje - Medvode

Gostinstvo Sidro z dolgoletno tradicijo se nahaja na idilični lokaciji ob Zbiljskem jezeru. Številne travnate površine omogočajo različne športne aktivnosti in sproščeno vzdušje v naravi. Za dogodke imajo na voljo manjši (za 70 oseb) in večji piknik prostor (za 200 oseb in več) - pod pokritim šotorom. Zagotovo pa prepriča tudi pestra in okusna gostinska ponudba.

Gostilna pri Peclju - Podgrad, Ljubljana

Le 5 km od ljubljanske obvoznice se nahaja Gostilna pri Peclju, ki nudi piknik prostore ob Ljubljanici s številnimi športnimi objekti. Za pijačo in jedačo pa bo poskrbel domači hišni gril mojster.

Foto: Gostilna pri Peclju

Hiša na travniku - Dob

Staromeščanska hiša na Dobu, Hiša na travniku, je postala športno-rekreacijski center in dom čudovite kavarne iz 18. stoletja. Za piknik je možen najem Piknik hiše, na Rajskem vrtu pa se lahko okrepčamo in uživamo ob pogledu na Alpe, ali bolj aktivno preživimo prosti čas na odbojki na mivki, malem nogometu ali tekaški stezi. Poskrbljeno je tudi za najmlajše na otroškem igrišču z lesenimi igrali.

Orehov gaj - Dobrunje, Ljubljana

Orehov gaj sprejme do 300 oseb, nahaja se na mirni in zeleni lokaciji pod vasjo Obrije na severu Ljubljane, v bližini reke Save. Prizorišče za dogodke je prizorišče s poslanstvom spodbujati trajnostni razvoj, uravnoteženo življenje, osebnostno rast in dobre medosebne odnose. Prostor omogoča dovolj prostora za šport in animacijske igre, catering ekipo, izkušeno ekipo animatorjev in team building inštruktorjev.

foto: Facebook, Orehov gaj

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika