Udobne počitniške kabine na Hrvaškem

Klavdija Rupar 14.10.2021
peterspinecottage

Čeprav je poletja zares konec, kar dokazuje tudi muhasto in vedno bolj hladno vreme, si bomo vsekakor vzeli prost še kakšen podaljšan vikend in pobegnili na počitnice vsaj do naših najbližjih sosedov. Vonj morja in vsaj kakšen sončen dan polepša še tako hladno zimo in jesen.

Če iščete ideje, kam pobegniti za vikend ali med naslednjimi šolskimi počitnicami, so udobne počitniške koče na Hrvaškem zagotovo prava ideja.

Peter's Pine Cottage

Petrova kočica zgrajena iz borovcev se nahaja v etno vasici Gradina v bližini Plitvičkih jezer. Poleg najdemo vrt skozi katerega vodi stezica do potoka, ki vam omogoča popolno zasebnost, v bližini pa je tudi samopostrežna restavracija, ki deluje 24/7. Celotna površina meri 150 m2, v hiši pa je prostora za šest oseb. Vasica, v kateri se nahaja, je izredno mirna, celoten prostor pa je izredno prostoren in vsebuje jedilnico, kuhinjo in kopalnico v spodnjem nadstropju ter dve spalnici in kopalnico v prvem nadstropju. Poleg je tudi terasa, v zgornjem nadstropju pa tudi balkon, od koder sega čudovit razgled na okoliške gore. Podstrešje je prav tako predelano v spalnico s tremi posteljami, ločeno kopalnico in manjšim balkonom. 

Čudovita ideja za umirjen oddih.

Foto: airbnb.com 

Počitniška hiša Zerm

Nastanitev Zerm Holiday House se nahaja v mestu Mrkopalj in poleg prenočišč ponuja tudi savno. Nahaja se 22 km od Crikvenice. Ima tri spalnice, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in s hladilnikom, pralni stroj in dvek kopalnici z vročo kopeljo, ki bo izredno prav prišla ob hladnih jesenskih večerih. V bližini so tudi poti za kolesarjenje, pozimi pa si lahko privoščite tudi smučanje.

Foto: booking.com

Modern Alpine Monsalbius Chalet

Nastanitev Modern Alpine Monsalbius Chalet najdete v mestu Baške Oštarije. Na voljo je bar in skupna kuhinja, nastanitev pa je 47 km oddaljena od Novalje. Brunarica vključuje štiri spalnice, dve kopalnici, jedilnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in verando s pogledom na vrt. V bližini je tudi otroško igrišče.

Za vse aktivne po duši so na voljo pohodništvo, smučanje in potapljanje, po napornem dnevu pa se lahko sprostite na vrtu ali v skupnem salonu.

Foto: booking.com


Fotogalerija

Peter's Pine Cottage. Foto: airbnb.com Peter's Pine Cottage. Foto: airbnb.com Peter's Pine Cottage. Foto: airbnb.com Peter's Pine Cottage. Foto: airbnb.com Zerm Holiday House. Foto: booking.com Zerm Holiday House. Foto: booking.com Zerm Holiday House. Foto: booking.com Zerm Holiday House. Foto: booking.com Zerm Holiday House. Foto: booking.com Modern Alpine Monsalbius Chalet. Foto: booking.com
Modern Alpine Monsalbius Chalet. Foto: booking.com
Modern Alpine Monsalbius Chalet. Foto: booking.com
Modern Alpine Monsalbius Chalet. Foto: booking.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika