Mala pražarna v Ljubljani

Klavdija Rupar 13.11.2018
Mala pražarna

Mala pražarna je ljubka in udobna kavarnica na križišču Krakovske ulice in Krakovskega nasipa v Ljubljani, ki jo vodi Sabin.

Sabina je štiri leta nazaj ljubezen pripeljala v Ljubljano, ki je hitro postala njegov dom. Zelo hitro je ugotovil, da so lokalcem všeč majhne pozornosti in da imajo veliko ljubezen do kave, ki je v domači Bukarešti ni opazil. Tudi sam je hitro postal navdušenec nad kavo, zato je začel raziskovati njeno ozadje in kmalu ugotovil, da je to njegova strast.

Foto: FB / Mala pražarna

In nato je s preprosto idejo odprl kavarno – ljudem je predstavil sveže praženo kavo. Aprila 2017 se je odpravil v Bruselj, kjer je delal s kavnim start upom, kjer se je naučil svojih barskih izkušenj in spoznal lokalne mikro pražalnice, ki so z njim delili svoje znanje.

Kasneje se je vrnil v Ljubljano, kjer je leto kasneje odprl Malo pražarno in tako svoje sanje spremenil v resničnost. Sedaj je vse kar si želi, da bi prebivalcem Ljubljane ponudil sveže praženo kavo, s ščepcem ljubezni, ki ga je privabila v Ljubljano.

V kavarni ponuja sveže praženo originalno kavo, ki jo lahko spijemo tam ali pa jo kupimo za domov.

Več o sami kavarnici pa na Facebooku.

Fotogalerija

Mala pražarna. Foto: FB/Mala pražarna Foto: FB/Mala pražarna Foto: FB/Mala pražarna Foto: FB/Mala pražarna Foto: FB/Mala pražarna

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča