Spletne trgovine s pohištvom po ugodnih cenah

Klavdija Rupar 13.09.2021
pexels-photo-6707628

Če nas je pandemija česa naučila, nas je to, da precej raje nakupujemo preko spleta kot pa v živo. Enostavno poklikaš izdelke, ki jih želiš, daš v košarico, plačaš in prejmeš na dom. Poleg tega lahko v vseh trgovinah tudi vrneš izdelke, ki niso primerni ali ti ne ustrezajo.

Poleg oblačil, obutve in ličil, se vedno bolj pogosto preko spleta nakupuje tudi pohištvo. Sicer so zaradi teže in velikosti poštnine malenkost dražje, a če se vam ne da več ur hoditi po trgovini, potem imamo za vas seznam spletnih trgovin za pohištvo.

Amazon

Amazon je primeren za nakup oblačil, dodatkov in knjig, ima pa tudi veliko izbiro pohištva in dekorativnih izdelkov. Sicer potrebujete res točno določene ključne besede oz. specfične besede za izdelke, a ko vam uspe to ugotoviti, lahko najdete čudovite izdelke. Pohištvo, posteljnina, dodatki za dom - vse na enem mestu.

Foto: pexels

Etsy

Etsy je sicer malenkost bolj poznan po izdelkih manjših ustvarjalcev, ampak zakaj ne bi na njem našli tudi ustvarjalcev pohištva ali dodatkov za dom. Če ste navdušeni nad vintidž ali boho stilom, boste na Etsyju zagotovo našli čudovite izdelke, obenem pa podprli še manjše ustvarjalce, namesto večjih korporacij. Izdelki so tudi bolj unikatni in posebni.

Ikea

Ikea je sedaj tudi v Sloveniji in ima svojo spletno trgovino. Če se lotevate prenove stanovanja ali se selite na novo, pa želite prihraniti nekaj denarja, bo Ikea kot nalašč za vas. Inovativno pohištvo, zanimiva sodelovanja z različnimi oblikovalci in čudoviti minimalistični dekorativni izdelki, bodo polepšali vaš dom. Poleg tega imajo na voljo tudi veliko rastlinja, ki bo poskrbelo za bolj zeleno in zdravo domače okolje.

Foto: pexels

H&M Home

H&M Home vsebuje vse od prtov za na mizo do bolj prefinjenih dodatkov za dom, ki bodo popestrili videz vašega domovanja. Gre sicer za cenovno ugodne izdelke, ki pa prav tako kakovostni in luksuzni kot izdelki kakšne bolj bogate znamke. Pri H&M Home najdete tudi kolekcijo Conscious Collection, pri kateri je v prvi vrsti poudarek na trajnostnih izdelkih.

Zara Home

Zara Home je podobno kot H&M Home cenovno dostopno, ima raznolike in kakovostne izdelke, ki bodo vaš dom popestrili in polepšali. Za bolj chic videz domovanja in izdelke, ki so videti kot iz kataloga, je Zara zagotovo prava izbira.Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča