Romantične knjige za jesensko stiskanje pod odejo

Klavdija Rupar 01.11.2021
pexels-photo-1031588

Mnenja smo, da je pomlad vsekakor bolj romantična kot pa jesen. A tudi jeseni si lahko vzamemo čas za romantične večere, ki jih preživimo v družbi najljubših oseb. Večere si lahko polepšate tudi z branjem romantičnih romanov, ki vas bdo pogrele v hladnih jesenskih in zimskih mesecih. Dodajte temu še skodelico čaja ali vroče čokolade in pripravljeni ste.

Carole Matthews: Božična zabava

Louise Young je predana mati samohranilka in njena hči Mia je njena prva skrb. Je izredno hvaležna oseba in ima odlično službo v veliki mednarodni korporaciji. Časa za romance nima, dokler ne spozna novega sodelavca Josha Wallecea. Louise ob večerih ostaja doma, tokrat pa je odločena, da je čas za spremembe. Na službeni božični zabavi ugotovi, da se njeni sodelavci spuščajo v nevarne igre ... ki se jim kmalu pridruži tudi sama.

Foto: emka.si

Emily Henry: You and Me on Vacation

Zgodba spremlja dvanjastletno prijateljstvo med Poppy in Alexom. Spoznala sta se na faksu in postala najboljša prijatelja. Po koncu faksa sta se vsako leto videvala na počitnicah, dokler ni šlo dve leti nazaj vse narobe. A Poppy pogreša Alexa in odloči se, da ga še zadnjič povabi na počitnice. Ki pa bodo povsem spremenile njuno življenje.

Foto: Amazon.com

Sally Thorne: 99-odstotno moj

Darcy Barett se je lotila globalne raziskave moških. Obiskala je nešteto krajev po vsem svetu, a prav noben se ne more primerjati s Tomom Valesko, čigar edina pomanjkljivost je, da je najboljši prijatelj njenega brata dvojčka. Ne glede na to, kako se trudi Tom ves čas ostaja nedosegljiv in je 99-odstono zvest njenemu bratu. 

Foto: emka.si

Joanna Bolouri: I Followed the Rules

Cat Buchanan je mama samohranilka, novinarka in samska že zadnjih šest let. Za svojo kolumno dobi nalogo, da mora slediti pravilom knjige The Rules o Engagement, ki ji bodo zagotovo našle moškega njenih sanj. Cat nad knjigo ni navdušena, a se odloči, da ji bo sledila. In res začne hoditi na zmenke s postavnim zobozdravnikom Tomom. A kaj ko ugotovi, da je njen idelani moški nekdo drug?

Foto: Amazon.com

Elisabet Benavent: V Valerijinih čevljih

Knjiga, po kateri je posneta tudi Netflix serija Valeria, spremlja mlado španko Valerio, pisateljico ljubezenskih zgodb. Njene prijateljice Nerea, Carmen in Lola ji stojijo ob strani, ko zapusti moža Adriana, ko spozna postavnega in seksi Victorja. Valerija je posebna. Tako kot vse ženske. 

Foto: emka.si


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča