1poletjeteninsijočakožalepotazdravjefotofreepik_1

Ohranimo ten in sijočo kožo tudi po poletju

Helena Peterlin 18.08.2023

Švedski lepotno-tehnološki velikan Foreo odkriva najučinkovitejše rešitve za čim daljše ohranjanje poletnega sijaja s pomočjo sveže in popolne švedske lepotne rutine, ki bo poskrbela za lepoto in zdravje vaše kože.

bella hadid instagramBella Hadid / Instagram

Foreo UFO 2 tretma za optimizirano nanašanje obraznih mask, je idealen zaveznik, s katerim boste zasijali v najboljši luči.

kvsummercampaign2021mobile

S pomlajevalno krioterapijo, sproščujočo termoterapijo, poživljajočimi T-Sonic pulzacijami in celotnim spektrom LED-svetlobe, ki pomaga potrebam vsake kože, je ta mali in zmogljivi lepotno-tehnološki pripomoček popolna rešitev za večjo nahranjenost, hidracijo in sijaj kože obraza, ki je poškodovana od sonca in poletne vročine. 

Kombinirajte ga s svežimi in naravnimi lističi maske za obraz za dodaten dvig zdravja in dobrega počutja. Ena od njih je tudi FOREO Coconut Oil Mask: z dodatkom dragocenega kokosovega olja in kokosove vode bo vaša koža odlično nahranjena.

Osvežite svojo formo z lahko obrazno vadbo z napravo Foreo BEAR, ki vas bo pomirila in sprostila. Ta nepogrešljivi pripomoček bo v samo 3 minutah učvrstil kožo na vašem obrazu in vratu ter poskrbel, da bo vaša polt po koncu poletnih dni zasijala.

Mikrotok je varen in neboleč način za učvrstitev kože, dve mikrotokovni krogli pa omogočata natančno delovanje na večje površine, a tudi na vsako gubico posebej.

bear lifestylelepotainzdravjeforeo

Izdelke švedske lepotne rutine FOREO lahko poiščete na foreo.com ali jih najdete v veleblagovnici Nama, v Ljubljani.

 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča