Casali After Work party

CITYLIFE 20.06.2020
dejan-sejdič---josef-manner-slovenija-jani-pavec-alexander-lipovšek---josef-manner-slovenija

Več kot očitno se je poznalo nekaj mesečno zatišje na družabni sceni, saj je letošnje druženje ob začetku poletja, ki ga na neformalen način vedno obeleži tradicionalna Casali After work zabava, dodobra razgrelo vse sproščenih užitkov in druženja željne.

Vedno prepoznavno Casali tropsko vzdušje so napolnili in razgibali prijetni ritmi, za katere je poskrbel DJ Pero; »zaplesale« pa so tudi brbončice obiskovalcev. Vsem prisotnim so simpatične hostese namreč v pokušino ponudile posebno in omejeno izdajo »Shot of the Year« Rum-Kokos kroglic z okusom pomaranče, ki prinašajo svež veter sladkih okusov na prodajne police. Letošnji okus sladke pomaranče je le pika na i tekoči sredici s pravim rumom iz sladkornega trsa, večim slojem nežno topljive mlečne čokolade s kakavom iz lastne pražarne in drobno nastrganega kokosa v Casali kroglicah.

Dobro zamišljena mešanica prave energije, ambienta, družbe pravih ljudi, osvežilnih Havana koktajlov ter posebne poletno-osvežilne kombinacije čokolade in sadnega okusa pomaranče je navdušila tudi številne znane obraze, ki tega niso želeli zamuditi. Zares prijetno vzdušje pa so začutili tudi mnogi mimoidoči, ki so prav tako lahko poizkusili letošnjo Casalijevo pomarančno novost.  

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča