Domiselne ideje za praznično ustvarjanje in druženje

Helena Peterlin 18.12.2023
omiselne-ideje-za-praznično-ustvarjanje-in-druženjetkk

V veselem decembru se prepustite domišljiji in ustvarite nekaj edinstvenega, kar bo polepšalo vaš dom in ogrelo srca vaših bližnjih. Enostavne božične okraske lahko naredite iz različnih materialov (papir, karton, vrvice, blago, klobučevina), vključno z naravnimi materiali, kot so smrekove vejice, storži in podobno. Uporabite lahko tudi praznične sladkarije: maslene piškote, medenjake, cimetove palčke. Zato zberite svojo družino, sosede ali prijatelje in skupaj ustvarite čisto svojo božično pravljico!

NAMIZNO BOŽIČNO DREVESCE

Božično drevesce, ki spominja na smreko v idiličnem gozdu? Z malo truda ga lahko ustvarite tudi vi! Potrebujete le šop manjših vejic smrečja, recikliran karton, male LED lučke in pištolo za vroče lepljenje. Iz kartona naredite stožec, na katerega s pištolo za vroče lepljenje pritrdite smrekove vejice. Na koncu smrečico samo še okrasite s svetlečimi lučkami.

omiselne ideje za praznično ustvarjanje in druženjetkk2omiselne ideje za praznično ustvarjanje in druženjetkk3

ZAVIJANJE DARIL

Se vam zasvetijo oči, ko dobite v dar umetelno zavit paketek? Tako privlačen, da ga je kar škoda odviti? Tudi vi lahko svoje najdražje presenetite z lično zavitim darilom, elegantno pozornostjo. Na spletu kar mrgoli različnih idej za unikatno zavijanje daril. Mogoče izgledajo komplicirane, vendar vas navodila za zavijanje v obliki kratkih videov enostavno vodijo skozi proces ustvarjanja. Preizkusite se v tehniki zavijanja daril kot profesionalec! Darilni papir med zavijanjem darila fiksirajte s pištolo za vroče lepljenje. Za dodatek čarobnosti na darilni paketek zalepite še nekaj okrasnih vejic in božični okrasek.

domiselne ideje za praznično ustvarjanje in druženjetkk

Celoten postopek izdelave prazničnih dekoracij si lahko ogledate tudi na Instagramu TKK.

Naš namig: Pištola za vroče lepljenje TKK FIX 51 je idealen pripomoček za dekoracijo in modeliranje. Primerna je za lepljenje lesa, papirja, kartona, tkanin, kovin, umetnih mas in drugih materialov. Priloženih ima kar šest lepilnih vložkov. Idealno za številna ustvarjanja!

fi x52 manjsavecja3

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča