Hotel Bled Rose - novi štirizvezdični hotel na izjemni lokaciji

CITYLIFE 18.10.2019
Hotel Bled Rose

Na mestu nekdanjega Hotela Jelovica je zaživela pomembna pridobitev in osvežitev blejskega turizma – Hotel Bled Rose. Udobje ponuja tudi zahtevnim gostom, saj se ponaša z odprtim, dizajnerskim ambientom, sodobnim SPA-jem, konferenčnim centrom in izbranimi okusi lokalne kulinarične tradicije.

Hotel, ki je na izjemni lokaciji ob Blejskem jezeru, je z novim lastnikom dobil novo vizijo: štirizvezdično namestitev s ciljem izvajanja vrhunskih, petzvezdičnih doživetij. Skladno s tem je bil hotel deležen celovite prenove. Od prezračevanja in inštalacij do gradnje nove restavracije, SPA-ja in poročne dvorane, uredili so dvorišča in parkirišča. 

Latnik hotela Otmar Zorn in minister Zdravko Počivalšek na slovesnem odprtju novega hotela.

Danes navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, pri čemer premišljeno oblikovanje, kakovostni materiali in razigrana paleta barv vabijo k sprostitvi. Hotel ponuja namestitev v 90 dizajnersko opremljenih sobah s skupno 176 posteljami – od klasičnih dvoposteljnih sob do razkošnih hotelskih apartmajev, ki so posebej prilagojeni družinam, poslovnim gostom, kot tudi mladoporočencem. 

V hotelu je zaživela restavracija z bogato kulinarično ponudbo à la carte, ki sledi trendom in jih domiselno prepleta s slovensko kulinarično tradicijo. Za popolno razvajanje poskrbi sodoben wellness z notranjim bazenom, savnami in masažnim centrom. Sprostitveni kompleks se odpira na hotelsko plažo, ki v neposredni bližini Blejskega jezera predstavlja zasebno oazo udobja in zelenja, z džakuzijem in zunanjo savno.

Več na: bledrose.com

Fotogalerija

Zdravko Počivalšek, Maja Pak, Eva Štravs Podlogar, Otmar Zorn. Janez Fajfar, Maja Zupan, Otmar Zorn, Natalija Kovač, Robert Klinar. Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose Hotel Bled Rose

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča